Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“Mămicile mă vor judeca”. Cu ce probleme se confruntă fiica lui Florin Salam, Betty Vișănescu, în creșterea fiului ei

Publicat:

Betty Vișanescu a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. Ei bine, daca pana la aceasta varsta nu a intampinat probleme in creșetera fiului ei, situația s-a schimbat radical. Ce dificultați intampina fiica lui in aceste momente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Fiica cea mica a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confrunta Sarah Dumitrescu

23:31, 15.05.2024 - Anamaria Prodan se pregatește de gala de la Craiova, unde va fi prezent și Ronald Gavril. Copiii impresarei urmeaza sa vina și ei maine, mai puțin fiica ei cea mica. Vedeta spune ca Sarah Dumitrescu se va opera, din nou, la genunchi.

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Situația s-a schimbat radical: de ce au ajuns ungurii sa-și faca cumparaturile in Romania

18:50, 20.04.2024 - La inceputul anilor 90, romanii traversau masiv in Ungaria pentru a-și face cumparaturile. Produsele erau mai ieftine și mai calitative. Intre timp, situația s-a schimbat foarte mult, iar cetațenii unguri prefera sa vina in Romania pentru a-și face cumparaturile din cauza prețurilor mai mici.

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Noi probleme cu Serviciile META

21:45, 03.04.2024 - Meta, compania care administreaza Facebook-ul, WhatsApp-ul, dar și alte aplicații care au mulți utilizatori, se confrunta cu noi probleme. In urma cu o luna Facebook-ul a cazut pentru mai bine de 30 de minute. Acum utilizatorii din mai multe țari, printre care și Romania se confrunta cu mai multe erori.…

Judecatorii s-au pronunțat in procesul Madalinei Apostol! Cu ce probleme se confrunta șatena, dupa ce a fost condamnata penal

23:01, 02.04.2024 - Madalina Apostol a ajuns din nou in fața magistraților. Cea au hotarat aceștia și ce a adus-o pe șatena din nou in sala de judecata. Iubita lui Nick Radoi a fost condamnata, in trecut, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

"Suntem in stare de razboi". Kremlinul și-a schimbat radical retorica și face noi amenințari

12:50, 22.03.2024 - "Operațiunea militara speciala" din Ucraina s-a transformat deja intr-un "razboi" din cauza interferențelor occidentale, a declarat vineri purtatorul de cuvant al președinției ruse, Dmitri Peskov.

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…


Ce parere ai despre aceasta stire?