Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mamele soldaţilor aflaţi pe crucişătorul Moskva în momentul scufundării, presate să semneze o declaraţie precum că fiii lor „au murit într-un accident”

Publicat:

Mamele soldatilor care se aflau pe crucisatorul Moskva in momentul scufundarii acestei nave in dupa un atac cu rachete al armatei ucrainene sunt presate sa recunoasca faptul ca fiii lor „au murit intr-un accident”, nu intr-o „operatiune speciala”, asa cum numeste Putin razboiul sau impotriva Ucrainei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 797. Noi bombardamente in Odesa, cel puțin trei ucraineni au murit

08:55, 01.05.2024 - Cel puțin trei ucraineni au murit și alte trei persoane au fost ranite, marți seara, in timpul unui atac rusesc cu rachete, relateaza ukrinform.net. Trupele ruse au atacat orașul port Odesa, din sudul Ucrainei, cu rachete balistice marți seara. „Inamicul a atacat Odesa cu rachete balistice. Trei persoane…

Atac rus cu rachete la Odesa, soldat cu cel putin patru morti si 28 de raniti

22:25, 29.04.2024 - Un atac rus cu rachete a provocat luni moartea a cel putin patru persoane si ranirea altor 28, in orasul portuar Odesa, in sud-vestul Ucrainei, a anuntat guvernul regional, revizuind in crestere un prim bilant, informeaza AFP, preluata de Agerpres."Trei femei si un barbat au fost ucisi. Potrivit unui…

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

14 aprilie: ziua in care Rusia a ramas fara crucișatorul Moskva, nava amiral a Flotei Ruse de la Marea Neagra VIDEO

00:05, 14.04.2024 - La 14 aprilie 1884 a aparut, la Sibiu, publicația „Tribuna”, iar in anul 1932 s-a nascut cantareața americana Loretta Lynn. In aceeași zi, dar in anul 2021, a murit autorul celei mai mari scheme Ponzi din lume, Bernard Madoff.

Șeful spionajului militar ucrainean face anunțul care ii da fiori lui Putin: 'Pregatim o operațiune majora in Crimeea'

14:30, 12.03.2024 - Ucraina a intreprins atacuri cu succes asupra navelor militare rusești și a altor ținte din Marea Neagra, in pregatirea unei „operațiuni majore in Crimeea”, transmite șeful Serviciului de Informații pentru Aparare a Ucrainei, Kyrylo Budanov, in documentarul Razboiul pentru mare: de la Nipro la Crimeea.…

Cum au scufundat ucrainenii nava Cezar Kunikov. Perspectiva marinarilor ruși: „Batalia a durat 20 de minute”

16:35, 06.03.2024 - Pe 14 februarie, ucrainenii au reușit o lovitura spectaculoasa in Marea Neagra. Dronele maritime au reușit sa scufunde nava rusa Cezar Kunikov. „Magura l-a distrus pe Cezar” a anunțat la momentul respectiv Direcția de Informații Militare a Ucrainei, publicand și imagini cu atacul. Imagini care prezinta…

Momentul in care dronele marine ucrainene distrug inca o nava de desant ruseasca in Marea Neagra VIDEO

11:30, 14.02.2024 - Nava de desant rusa Caesar Kunikov a fost scufundata in Marea Neagra in dimineața zilei de 14 februarie, a confirmat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, potrivit The Kiyv Independent.


Ce parere ai despre aceasta stire?