Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama lui Dan Bălan a împlinit 59 de ani. Ce cadou originar i-a făcut artistul Ludmilei. “Este o minune”

Publicat:

Mama lui a implinit 59 de ani, iar fiul ei i-a facut cel mai originar cadou, pe care artista nu il va uita niciodata. Aceasta a facut totul public. Mama lui a implinit 59 de ani, in urma cu doua zile și le-a aratat fanilor de pe contul de socializare, cum a surprins-o cel mai important barbat din viața ei. Interpretul și mama lui au o relație speciala și se ințeleg de minune unul cu celalalt. Mama lui a implinit 59 de ani și ramane in continuare una dintre cele mai sexy apariții Dan a venit cu un cadou absolut original . Mi-a daruit Arborele meu genealogic !!! Este…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vedeta care a jucat in meciul „Generației de Aur” trece prin momente grele: „Doi membri ai familiei au fost impușcați in cap”

14:26, 28.05.2024 - Christian Karembeu (53 de ani), fostul internațional francez care a jucat in meciul de adio al „Generației de Aur”, a vorbit despre drama prin care trece. Originar din Noua Caledonie, Karembeu a povestit ca doi membri ai familiei lui au fost impușcați mortal in timpul revoltelor din arhipelagul francez.…

Fiul lui Kamara, Leon, a implinit 10 ani! Cum l-a sarbatorit artistul: "Copilul meu minune..." / FOTO

10:26, 26.05.2024 - A fost sarbatoare mare in familia lui Kamara! Fiul artistului și al Oanei, Leon, a implinit 10 ani. Cu aceasta ocazie, micuțul a avut doua torturi, iar tatal sau i-a transmis cateva cuvinte emoționante prin intermediul rețelelor de socializare.

Cadou pentru Mircea Rednic » Surpriza pregatita de copiii de la Arad in ziua in care a implinit 62 de ani

16:25, 09.04.2024 - Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a implinit marți, 9 aprilie, 62 de ani. Clubul i-a pregatit o surpriza ultimului tehnician care i-a adus titlul lui Dinamo. De ziua sa, UTA l-a sarbatorit pe Rednic prin intermediul unor copii. Aceștia i-au cantat „La mulți ani” la stadionul Francisc Neuman.…

(live) Omagiu adus compozitorul și interpretul Ion Aldea-Teodorovici care ar fi implinit astazi 70 de ani

12:15, 07.04.2024 - Astazi, 7 aprilie 2024 in Scuarul Monumentului „Doua Inimi Gemene”, de la intrarea in Parcul „Valea Morilor” are loc un eveniment-omagiu dedicat compozitorului Ion Aldea-Teodorovici, care ar fi implinit 70 de ani la naștere.

(live) Compozitorul și interpretul Ion Aldea-Teodorovici ar fi implinit astazi 70 de ani

12:10, 07.04.2024 - Astazi, 7 aprilie 2024 in Scuarul Monumentului „Doua Inimi Gemene”, de la intrarea in Parcul „Valea Morilor” are loc un eveniment-omagiu dedicat compozitorului Ion Aldea-Teodorovici, care ar fi implinit 70 de ani la naștere.

(video) Premiera muzicala chiar de ziua sa: Ludmila Balan a lansat piesa „Undeva”

20:45, 29.03.2024 - Ludmila Balan este astazi omagiata. Mama lui Dan Balan a implinit 65 de ani și a primit sute de mesaje de felicitare pe rețelele sociale. Cu ocazia aniversarii sale interpreta a lansat o noua melodie alaturi de naistul Cezar Ciuium sub denumirea „Undeva”, scrie SHOK.md .

Premiera muzicala chiar de ziua sa: Ludmila Balan cu piesa „Undeva”

20:40, 29.03.2024 - Ludmila Balan este astazi omagiata. Mama lui Dan Balan a implinit 65 de ani și a primit sute de mesaje de felicitare pe rețelele sociale. Cu ocazia aniversarii sale interpreta a lansat o noua melodie alaturi de naistul Cezar Ciuium sub denumirea „Undeva”, scrie SHOK.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?