Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maia Morgenstern, amintire emoționantă despre tatăl ei. Lecția prețioasă pe care a primit-o de la el. „Lăsa totul deoparte”

Publicat:

Marea actrița , pe care o puteți urmari in rolul in serialul „Sacrificiul”, in fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, la Antena 1, a povestit o amintire emoționanta pe care o are cu tatal ei, de la care a primit o lecție importanta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maia Morgenstern, interviu exclusiv! Marea actrița vorbește despre credința: "Parinții au fost atei, bunicii, profund religioși" / VIDEO

22:55, 03.05.2024 - Maia Morgenstern ne-a acordat un interviu exclusiv despre credința și sarbatoarea pascala evreiasca. Marea actrița a teatrului romanesc vorbește despre parinți, bunici, dar și despre copiii sai. Ce și-ar fi dorit aceasta pentru mama sa.

Cine e Alexandru Sabadeanu, care a primit cuțitul de aur la „Chefi la cuțite” de la Orlando Zaharia. „Am inceput sa gatesc in timpul facultații”

13:10, 09.04.2024 - Alexandru Sabadeanu a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia in ediția aseara de la „Chefi la cuțite”, sezonul 13. In emisiunea culinara de la Antena 1, concurentul a și povestit cum a inceput sa fie pasionat de bucatarie. Alexandru Sabadeanu l-a convins cu un desert pe Orlando Zaharia sa-i dea…

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Cine este concurentul care a primit cuțitul de aur de la chef Orlando Zaharia. A gatit un desert complex / VIDEO

23:21, 08.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 8 aprilie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a fost plina de emoții. Alexandru Sabadeanu a primit cuțitul de aur de la chef Orlando Zaharia. Concurentul a gatit un desert complex pentru jurații emisiunii. Aceștia au fost impresionați!

Un nou film romanesc, „Noaptea lui Vlad”, va aduce o perspectiva inedita asupra istoriei. Ce actori fac parte din distribuție

14:51, 29.03.2024 - Daniel Nuta, cunoscut pentru rolurile sale din „Ascensiunea Imperiului Otoman”, „Egregora”, dar și din serialele „Sacrificiul” și „Adela” de la Antena 1, se pregatește sa revina pe marile ecrane intr-un rol emblematic: Vlad Țepeș.

Marea premiera a noului sezon Chefi la cuțite, in aceasta seara, la Antena 1. Jurații se infrunta pentru prima amuleta. Chef Richard: ”Abia aștept sa vedem cine e cel mai tare!”

15:25, 18.03.2024 - Noul sezon al celui mai apreciat show gastronomic din Romania, Chefi la cuțite, incepe in aceasta seara, la Antena 1, de la 20:30. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu inaugureaza urmatorul capitol di

Prima reacție a Simonei Halep dupa ce a primit verdictul TAS: "Abia aștept sa ma intorc in circuit". Pedeapsa sportivei a fost redusa de la 4 ani la 9 luni 

18:36, 05.03.2024 - La scurt timp dupa ce a aflat ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a redus pedeapsa de la 4 ani la la 9 luni, dupa ce a fost acuzata ca s-a dopat, Simona Halep a avut o prima reacție. Marea sportiva a marturisit ca abia așteapta sa se intoarca in circuit. 

Lecția pe care a primit-o Oana Roman de la mama ei. Mioara Roman a avertizat-o: „Mi-a explicat ca nu am voie și am ținut minte”

12:11, 29.02.2024 - Oana Roman a invațat o lecție importanta, dar și dura de la Mioara Roman, mama ei care s-a stins din viața pe 23 februarie. Vedeta nu poate uita o intamplare din copilaria ei, care a marcat-o in sens pozitiv. Mioara Roman s-a stins din viața la 83 de ani, la azilul la care era ingrijita de o perioada…

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.


Ce parere ai despre aceasta stire?