Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Magneziul, un mineral indispensabil organismului

Publicat:

Nu doar calciul, dar si magneziul participa la buna functionare a sistemului osos. Ba mai mult deca atat, se pare ca magneziul este chiar mai important decat calciul pentru oase, în conditiile în care jumatate din întreaga cantitate de magneziu din organism este stocata chiar în oase. Impreuna cu calciul si cu vitamina D, magneziul fortifica sistemul osos.
Datorita capacitatii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevarat purificator pentru organism. Metalele grele, substantele chimice din mediul înconjurator sau din alimentele nesanatoase, pesticidele…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nivelul toxinelor din apa Marii Negre a crescut. Sanatatea romanilor poate fi pusa in pericol pe litoralul romanesc!

16:10, 06.06.2024 - Te pregatești sa-ți petreci vacanța pe litoralul romanesc? Daca da, s-ar putea sa-ți schimbi planurile, deoarece tocmai s-a descoperit ca nivelul toxinelor din apa Marii Negre a crescut. Cei de la DSP și de la DSVSA au constatat, potrivit buletinelor de analiza din ultima perioada, ca s-au inregistrat…

Ce beneficii au samburii de caise pentru sanatate. Cum poți sa-i incluzi in dieta ta

23:56, 05.06.2024 - Samburii caiselor sunt hranitori și au multe beneficii potențiale pentru organism, spun specialiștii de la Medicine.Net. Unele studii arata ca samburii ajuta la prevenirea apariției cancerului. Oamenii de știința cred ca amigdalina, o substanța chimica gasita in samburii de caise, ar pueta fi folosita…

Consiliul Judetean Constanta cumpara servicii de realizare studiu de fezabilitate pentru realizarea unui traseu cicloturistic la nivelul judetului

13:10, 30.05.2024 - Consiliul Judetean Constanta cumpara servicii de realizare SF cu elemente insertii de DALI, PT si asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada executiei de lucrari, pentru realizarea unui traseu cicloturistic la nivelul UAT Judetul Constanta proiect "Cicloturism la Dunarea de Jos" din Investitia…

Ce se intampla in corpul tau daca mananci roșii in fiecare zi: beneficii și contraindicații

17:00, 08.05.2024 - Roșiile sunt sunt bogate in vitamine, minerale și antioxidanți, care pot juca un rol in reducerea riscului de apariție a anumitor boli, precum și in susținerea sanatații digestive și a pielii tale.Ce se intampla in corpul tau daca mananci roșii in fiecare ziExista multe modalitați prin care poți adauga…

Șase alimente care imbunatațesc starea de spirit: ajuta la sanatatea creierului și regleaza nivelul de zahar din sange

18:50, 04.05.2024 - Oricine a gasit vreodata alinare in alimente precum inghețata sau pastele sau s-a simțit amorțit ori trist dupa o masa copioasa știe ca mancarea poate avea impact asupra starii de spirit, scrie Yahoo Life, care a publicat o lista cu șase alimente care imbunatațesc dispoziția.

Colegiul Medicilor Stomatologi a lansat un studiu național privind sanatatea orala

10:45, 02.04.2024 - Medicii stomatologi considera ca politicile de sanatate publica din Stomatologie trebuie adaptate la realitatea actuala, iar obținerea unei imagini de ansamblu privind principalele probleme și nevoi ale populației in acest sens, CMSR a lansat un studiu național de amploare, la care s-au inscris 172…

De ce nu ne putem aminti primii ani din viața?

11:35, 24.03.2024 - De ce nu ne putem aminti primii ani din viața? Despre faptul ca majoritatea oamenilor nu au amintiri din perioada de dinaintea varstei de trei ani s-a scris pentru prima data la finalul secolului al XIX-lea. Mai exact, in 1895, intr-un studiu din American Journal of Psychology, studiu semnat de o psihologa…

Cum sa iți menții nivelul optim de magneziu

16:20, 20.03.2024 - Magneziul este unul dintre mineralele foarte populare in toata lumea. Rolul sau in organism este mai important decat pare la prima vedere. Acest mineral este implicat in peste 300 de reacții chimice, fiind necesar pentru funcționarea: mușchilor, nervilor, oaselor, inimii și a sistemului imunitar.  Deficitul…


Ce parere ai despre aceasta stire?