Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Magistraţii de la Bălţi au respins cererea lui Nicolae Chirilciuc de a-l scoate din cursă pe Grigorişin

Publicat:

au respins cererea candidatului , de a-l exclude din cursa electorala pe contracandidatul sau, independentul .Chirilciuc spune ca va ataca decizia in judecata.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Instanța a respins cererea Partidului Nostru privind aplicarea retroactiva a tarifelor mai mici la gaz

13:30, 19.04.2024 - Judecatoria Chișinau cu sediul in sectorul Centru a pronunțat vineri, 19 aprilie, decizia pe care liderul Partidului Nostru a prezentat-o in ajun. Astfel, magistrații au respins cererea Partidului Nostru de a aplica tarife mai mici la gazele naturale cu efect retroactiv, ca fiind neintemeiata. Decizia…

„Pablo Escobar” nu poate fi marca inregistrata in UE. CJUE a respins cererea fratelui traficantului de droguri

17:25, 18.04.2024 - Numele Pablo Escobar nu poate fi inregistrat ca marca comerciala a Uniunii Europene, deoarece publicul il asociaza cu traficul de droguri si narcoterorismul, a decis miercuri Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE), transmit EFE si Reuters, preluate de Agerpres.

Radu Mazare ramane in inchisoare! Instanța i-a respins cererea de liberare condiționata din Penitenciarul Jilava

17:00, 17.04.2024 - Lovitura pentru Radu Mazare! Judecatorii au respins cererea de liberare condiționata din Penitenciarul Jilava formulata de fostul primar al Constanței! Radu Mazare ispașește o pedeapsa cu inchisoarea de 9 ani, pe care a primit-o in anul 2019.

Radu Mazare ramane in inchisoare, dupa ce instanța i-a respins cererea de eliberare condiționata

16:01, 17.04.2024 - Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, cererea lui Radu Mazare de eliberare conditionata din Penitenciarul Jilava, unde executa o condamnare de 9 ani inchisoare, primita in anul 2019 in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri si plaje din Constanta si Mamaia.

Sorin Grindeanu afirma ca PSD și PNL sunt pe cale sa caștige Bucureștiul: „Nu exista negociere pentru retragerea lui Popescu-Piedone”

06:36, 09.04.2024 - Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a respins vehement zvonurile privind o posibila retragere a lui Cristian Popescu-Piedone din cursa pentru Primaria Capitalei, afirmand ca nu exista astfel de negocieri in cadrul partidului. Intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, Grindeanu…

Protejata lui Vlad Voiculescu, anchetata de DNA pentru luare de mita, nu scapa de control judiciar - Judecatorii au respins cererea

21:41, 04.04.2024 - Tribunalul București a respins joi, 4 aprilie, contestația formulata de directorul general al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), Oana Sivache, impotriva masurii preventive a controlului judiciar.

Voi candida si voi si castiga Primaria Navodari!“: Tribunalul Constanta a respins cererea lui Nicolae Matei, fostul primar din Navodari, privind reabilitarea (MINUTA)

17:05, 27.03.2024 - "Din punctul meu de vedere, avem la dispozitia articolul 165 din Codul Penal, care spune ca de la ispasirea pedepsei, daca timp de 3 ani de zile nu ai mai savarsit o alta fapta pentru care sa se fi pus in miscare actiunea penala, intervine reabilitarea de dreptldquo;, a mai declarat Nicolae Matei, fostul…


Ce parere ai despre aceasta stire?