Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Magicianul Cristian Gog, finalistul de la «Românii au talent», vrea marele premiu, ca să scape de datorii

Publicat:

Cristian Gog a facut, vinerea trecuta, in semifinala concursului “Romanii au talent”, de la PRO TV, un numar de magie care a cucerit publicul si juriul. El a muncit mult pentru a ajunge sa straluceasca in lumina reflectoarelor si spera sa castige, ca sa-si achite datoriile.

Libertatea: Cum ai serbat trecerea in finala?
Cristian Gog: Am colindat, alaturi de prieteni, cateva din cluburile din al Capitalei..

Se poate intampla ca publicul sa isi dea seama cum faci scamatoriile?
Da! Dar totul tine de atitudine. Eu urc pe scena pentru…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Madalina Mihai a caștigat trofeul și marele premiu in acest sezon

00:55, 27.05.2024 - Opt concurenți intra direct la votul publicului in finala sezonului 16 de la iUmor. Președintele juriului are o putere speciala in aceasta seara, astfel ca poate da inca o șansa unui alt concurent pentru a se alatura finaliștilor.

Lae Dreghici a uimit juriul cu o cascadorie inedita, in semifinalele „Romanii au talent”

09:11, 18.05.2024 - Lae Dreghici a oferit vineri seara intregii țari un nou spectacol GRANDIOS, in stilul care l-a consacrat, cu multa adrenalina și momente spectaculoase, in semifinalele ”Romanii au talent”.  Lae Dreghici, cascadorul fenomen din Alba Iulia, a participat vineri la semifinalele ”Romanii au talent”. In prima…

Atac cu cuțitul in Centrul Vechi din București: O femeie a fost injunghiata de un necunoscut

18:30, 24.04.2024 - Atac cu cuțitul in Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost injunghiata de catre un barbat de 74 de ani, pe care nu il cunoștea. Victima a scapat cu viața dupa ce s-a ascuns intr-un magazin.

Interviu online cu artistul plastic constantean Bianca Paraschiv: Tema - Rolul artei plastice in societatea contemporana si evolutia exprimarii artistice in viitor

10:00, 03.04.2024 - Bianca Paraschiv, in varsta de 25 de ani, este un artist emergent ce se exprima plastic prin intermediul picturii si al graficii. Subiectele care o inspira cel mai mult sunt filosofia, psihologia si arhitectura. Anul trecut, in luna mai, a castigat marele Premiu la categoria Arte in cadrul Galei Excelentei…

(video) Cu acordeonul in maini și dorul de parinți in suflet: Un elev de 14 ani din Moldova a impresionat juriul și publicul la „Romanii au talent”

12:25, 30.03.2024 - Adrian Bradu, un tanar de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu stralucit de pasiune și dedicare pentru muzica. In fiecare zi, calatorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzica, un efort care reflecta angajamentul sau profund, scrie protv.ro .

Controale fulger in Centrul vechi al Capitalei in sali de jocuri si restaurante. Amenzi de 241.500 de lei pentru munca la negru

15:56, 23.03.2024 - In urma unei acțiuni fulger desfașurate in noaptea de vineri spre sambata in Centrul Vechi al Capitalei, in sali de jocuri de noroc si in restaurante, inspectorii de munca au aplicat amenzi in valoare de 241.500 de lei.

Cine este Iulia Vilceanu de la Romanii au talent sezonul 14. A primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. „Ești fenomen!”

00:25, 16.03.2024 - Iulia Vilceanu are 20 de ani și a oferit un moment unic pe scena de la Romanii au talent sezonul 14, in editia de vineri seara, 15 martie. Tanara din Satu Mare a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.A inceput sa cante la chitara și sa ințeleaga compoziția muzicala de la varsta…

Ediție speciala de 8 martie a emisiunii „Romanii au Talent”: Artiștii internaționali vor uimi publicul

15:20, 08.03.2024 - Cea de-a cincea ediție din sezonul #14fenomen al emisiunii „Romanii au Talent” va fi marcata de un spectacol neașteptat. Se pregatește o ediție speciala, de 8 martie, in care scena va fi luminata de prezența unor artiști excepționali din Austria, Georgia, Marea Britanie și chiar din Las Vegas.


Ce parere ai despre aceasta stire?