Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE: Avertizare pentru românii care vor să călătorească în Germania

Publicat:

a lansat o avertizare de calatorie. Romanii care se afla in zona Munchen sau intentioneaza sa ajunga acolo sunt informati ca a fost suspendata circulatia tuturor mijloacelor de transport in comun.

informeaza cetațenii romani care calatoresc sau tranziteaza landul Bavaria din RF Germania ca, urmare unui atac armat in din zona de est a metropolei germane Munchen, autoritațile locale au suspendat circulația metroului si a mijloacelor de transport in comun de suprafața, recomandand a se evita circulația pe strazi,…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Franța: In Noua Caledonie este stare de urgenta

18:10, 16.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Franta, mai exact pentru Noua Caledonie, unde a fost instituita starea de urgenta, in contextul revoltelor si al violentelor.

Asasinat la comanda in Germania? Un rus a ucis doi soldați ucraineni care se aflau la tratament in Bavaria

11:55, 29.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a confirmat informația conform careia cei doi ucraineni uciși in Germania erau soldați aflați la tratament in Bavaria dupa ce au fost raniți pe front, potrivit presei ucrainene.

Curse zilnice de autobuz intre Bulgaria și Grecia

10:36, 24.04.2024 - Compania europeana de autobuze FlixBus deschide rute noi din si pana in Bulgaria in perioada verii, a anuntat Petar Bankov, director administrativ al Flix Sofia Knowledge Hub. Din iunie, autobuzele companiei FlixBus vor calatori in fiecare zi intre Sofia si Salonic. Pasagerii isi pot face deja rezervari…

Fara canabis la Oktoberfest! Motivul pentru care Bavaria vrea 'sa limiteze consumul de canabis in public'

01:40, 18.04.2024 - In pofida legalizarii recente a canabisului in Germania, vizitatorii Oktoberfest din Munchen ar putea avea parte de o dezamagire: autoritatile din Bavaria au anuntat marti ca au interzis tigarile cu marijuana pe terasele cafenelelor, in restaurante si la festivaluri, informeaza AFP, conform AGERPRES.

Fara canabis la Oktoberfest! Motivul pentru care autoritațile din Bavaria vor sa „limiteze consumul in public”

10:16, 17.04.2024 - In ciuda legalizarii recente a canabisului in Germania, unii participanți la festivalul Oktoberfest din Munchen ar putea avea parte de o surpriza neplacuta: autoritațile din Bavaria au decis sa interzica țigarile cu marijuana in locurile publice.

Atenționare de la MAE! Avertizare de calatorie pentru romanii care au in plan sa viziteze Germania in urmatoarea perioada

22:46, 11.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o avertizare de calatorie pentru o țara din Europa, și anume Germania. Iata ce trebuie sa știe romanii care au in pan sa calatoreasca in aceasta perioada spre aceasta destinație!

Atenționare MAE pentru Germania din cauza grevei personalului de la sol al companiei Lufthansa

23:55, 19.02.2024 - Romanii care vor sa calatoreasca in Germania sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ca de marți, de la ora 4 pana miercuri la ora 7.10 personalul de la sol al companiei Lufthansa este in greca, lucru care ar perturba orarul zborurilor.

Atentionare de calatorie tranmisa de MAE – Greva a personalului de la sol al companiei Lufthansa, in Germania

17:26, 19.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Germania ca, incepand de marti, 20 februarie 2024, ora 4:00 si pana miercuri, 21 februarie 2024, ora 7:10, vor fi greve ale personalului de la sol al companiei de zbor Lufthansa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?