Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălina Crețan o sărbătorește pe fiica ei și a regretatului artist Nosfe: „Iubirea mea mică!”. Iris a împlinit 8 ani / FOTO

Publicat:

Madalina Crețan o sarbatorește pe fiica ei și a regretatului artist Nosfe. Iris a implinit 8 ani, iar fosta concurenta de la Chefi la cuțite i-a pregatit o petrecere frumoasa. Iata ce mesaj emoționant a postat pentru fata ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Miercuri, 15 mai 2024: Primaria Aiud sarbatorește cuplurile care au implinit 50 de ani de casatorie, in cadrul evenimentului „Ziua Familiei”

13:00, 25.04.2024 - Primaria Municipiului Aiud organizeaza in data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, in cadrul caruia vor fi sarbatorite familiile care implinesc 50 de ani de la casatorie in anul 2024. In acest context, cuplurile casatorite in anul 1974, care domiciliaza pe raza municipiului Aiud, sunt invitate…

Heath Ledger ar fi implinit 45 de ani. Cum arata in prezent Matilda Rose, unica fiica a regretatului actor

20:20, 04.04.2024 - Heath Ledger a fost un actor de origine australiana și a jucat in numeroase pelicule dela Hollywood. In 2008 a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar in urma sa a ramas o fiica, Matilda Rose. Tanara ii calca pe urme tatalui sau, fiind implicata in domeniul cinematografic.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Sorina Andreea Ion a dezvaluit ce sacrificii a facut ca mama pentru a-și salva fiica

22:50, 02.04.2024 - In ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Sorina Andreea Ion i-a emoționat pe jurați cu povestea ei emoționanta de viața. Cu lacrimi in ochi, concurenta a facut confesiuni dureroase.

Irina Deaconescu iși sarbatorește fiica cea mica! Micuța Venus a implinit astazi doi ani / FOTO

23:15, 26.03.2024 - Astazi a fost sarbatoare mare in familia Irinei Deaconescu și a lui Cristi Manea. Venus, fiica cea mica a cuplului a implinit astazi varsta de doi ani. Iata cum a fost sarbatorita micuța, in ciuda faptului ca tatal ei se afla la meciul dintre Romania și Columbia, in Madrid.

Catrinel Menghia a nascut al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul ei. „Caroline este deja innebunita dupa tine”

10:20, 23.03.2024 - Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico sunt in culmea fericirii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara și au dezvaluit deja numele bebelușului, la scurt timp dupa ce a venit pe lume. In luna noiembrie a anului trecut, Catrinel Menghia a anunțat ca una dintre marile ei dorințe…

Madalina Crețan, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Ce i-a transmis artista celei care i-a dat viața: "Mamina mea frumoasa..." / FOTO

16:46, 16.03.2024 - Sarbatoare in familia Madalinei Crețan! Mama soției regretatului artist Nosfe iși aniverseaza ziua de naștere, iar fiica sa a fost cea care i-a transmis cateva ganduri emoționante prin intermediul rețelelor de socializare. Ce a scris fosta concurenta de la Chefi la cuțite pentru cea care i-a dat viața.

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!


Ce parere ai despre aceasta stire?