Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lupte: Românul Andrei Dukov a cucerit medalia de bronz la Europenele de la Riga

Publicat:

Sportivul roman Andrei Dukov a cucerit medalia de bronz la categoria 57 kg, stilul liber, marți, la de lupte de la Riga (Letonia), dupa ce l-a invins in meciul pentru locurile 3-5 pe azerul (12-2), campionul mondial de juniori.

Sursa foto: de Lupte (FRL) / facebook.com

Dukov (28 ani) a reușit cea mai importanta performanța din cariera sa, dupa ce în 2010 și 2014 a pierdut meciurile pentru bronz la Europene.

Luptatorul legitimat la clubul Steaua s-a impus în optimi în fața italianului Alessandro

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emma Șonț, medalie de bronz la Europenele de tineret!

19:11, 02.06.2024 - Spadasina Emma Șonț (CSA Steaua, 19 ani) a cucerit ieri medalia de bronz la Campionatele Europene U23, care se desfașoara la Antalya (Turcia). Emma a ieșit din grupele competiției pe locul 36, dar a recuperat, asalt cu asalt, startul mai slab, dand dovada de o mare versatilitate și adaptandu-se cu ușurința…

Ana Maria Pirvu a castigat medalia de bronz la Europenele U23

20:31, 23.05.2024 - Sportiva romana Ana Maria Pirvu a castigat medalia de bronz la cat. 50 kg, joi, la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), potrivit Agerpres.Ana Maria Pirvu a dispus in meciul pentru bronz de slovaca Khrystyna Basych.

Lupte: Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu se vor bate pentru bronz la Europenele U23

21:31, 22.05.2024 - Sportivele romane Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu vor evolua, joi, in meciuri pentru medaliile de bronz la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), conform Agerpres.La cat.

Peter Sidi a adus Romaniei o medalie de bronz la Europenele de Tir Sportiv din Croatia

17:30, 22.05.2024 - Sportivul roman Peter Sidi (CSA Steaua) a cucerit medalia de bronz in proba de 300 m pusca culcat din cadrul Campionatelor Europene la probele de glont de la Osijek, in Croatia (20 mai - 8 iunie), informeaza Federatia Romana de Tir Sportiv.Titlul european a fost castigat de slovenul Rajmond Debevec…

Luptatorul Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional din Bulgaria

08:35, 29.04.2024 - Luptatorul de stil greco-roman Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional „Petko Sirakov - Ivan Iliev”, rezervat sportivilor sub varsta de 23 de ani, care a avut loc in orașul Sofia, Bulgaria.

Un luptator dambovițean, foarte aproape de medalia de bronz la Turneul Internațional U15 „Ioan Mureșan & Valeriu Bularca”

16:20, 20.04.2024 - Luptatorul dambovițean Marian Daniel Mihai se prezinta la inalțime la ediția din acest an a Turneului Internațional U15 Wrestling Challenge “Ioan Mureșan & Valeriu Bularca”, gazduit in acest week-end, de orașul Cluj-Napoca. Sportivul legitimat la CS Targoviște și antrenat de Cornel Cornea, reprezinta…

Luptatorul de taekwondo Artiom Roșca, din nou, pe podiumul de premiere: A cucerit medalia de bronz la „Galeb Belgrad Trophy Serbia Open-2024”

17:20, 14.04.2024 - Luptatorul de taekwondo Artiom Roșca a urcat din nou pe podiumul de premiere la o competiție prestigioasa. De data aceasta, sportivul a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional din categoria Rating Series G-2 „Galeb Belgrad Trophy Serbia Open-2024", informeaza Centrul Sportiv de Pregatire a…

Box: Rezultat istoric pentru boxul din Campia Turzii, dupa ce Iosif Bandula și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatele Europene de Box Tineret (VIDEO)

19:15, 11.04.2024 - Pugilistul Iosif Bandula scrie istorie pentru boxul din Campia Turzii, asta dupa ce tanarul sportiv care este prezent in aceste zile alaturi de lotul național de tineret al Romaniei la Campionatele Europene de Box Tineret din Croația, a reușit sa se califice in semifinalele competiției și sa caștige…


Ce parere ai despre aceasta stire?