Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lupte GRELE între soldaţi ucraineni şi un batalion de tancuri ruseşti, pe aeroportul din Lugansk

Publicat:

Parasutisti ucraineni se confruntau, azi, cu un „batalion de tancuri rusesti” la aeroportul din Lugansk, bastion al separatistilor prorusi din estul Ucrainei, a anuntat un purtator de cuvant al armatei ucrainene, .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.

16 soldati ucraineni vor fi inmormantati intr-o groapa comuna la Cernauti

05:35, 02.05.2024 - Pentru prima data de la invazia rusa in Ucraina, la Cernauti, in vestul tarii, va fi amenajata o groapa comuna pentru 16 soldati ai Fortelor Armate ale Ucrainei, care au fost ucisi intr-un raid aerian, la 11 martie 2022, in Ludvinivka, in regiunea Kiev, relateaza Ukrainskaia Pravda, citat de news.ro.

Lupte grele in Donețk - Ceasiv Iar ramane sub controlul trupelor ucrainene

14:46, 06.04.2024 - Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, a declarat ca Ceasiv Iar ramane sub controlul Forțelor de Aparare ucrainene și ca toate incercarile rușilor de a patrunde in aceasta localitate din regiunea estica Donețk au eșuat, noteaza Ukraininform, potritivit Rador Radio Romania.

Armata ucraineana avertizeaza in privința unei ofensive rusești cu 100.000 de soldați

16:50, 22.03.2024 - Comandantul Fortelor Terestre ale Ucrainei, Oleksandr Pavliuk, a declarat vineri ca este „posibil” ca rușii s- lanseze in vara o ofensiva rusa implicand 100.000 de soldați si a apreciat totodata ca aceasta este „cea mai sumbra previziune”.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Rușii sunt in ofensiva: Lupte grele pentru un oraș strategic din estul Ucrainei

22:46, 27.02.2024 - "Lupte violente" se dau in prezent in apropiere de Ceasiv Iar, oras-cheie de langa Bahmut, in estul Ucrainei, spre care armata rusa "incearca activ sa avanseze", a indicat marti armata ucraineana, relateaza AFP,  potrivit Agerpres. O eventuala cucerire a acestei localitati, parasita aproape in intregime,…

Zelenski anunța ca 31.000 de soldați ucraineni au fost uciși de la invazia Rusiei

10:20, 26.02.2024 - Rusia pregatește o noua ofensiva impotriva Ucrainei incepand de la sfarșitul lunii mai sau din vara, dar Kievul are un plan de lupta clar al sau, a declarat duminica președintele Volodimir Zelenski.

Peste 14 milioane de ucraineni au fost nevoiți sa fuga din cauza invaziei rusești

06:55, 23.02.2024 - Peste 14 milioane de persoane, aproape o treime din populația Ucrainei, au fost nevoite sa iși paraseasca locuințele in cei doi ani de cand Rusia a lansat invazia pe scara larga a Ucrainei, a raportat joi Organizația Internaționala pentru Migrație (OIM), potrivit Kyiv Independent De la inceputul invaziei…


Ce parere ai despre aceasta stire?