Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lupte feroce la Avdiivka: Peste 80% din oraș a fost distrus

Publicat:

Peste 80% din fondul locativ din Avdiivka, orasul din estul Ucrainei pe care fortele de asalt ruse incearca sa il cucereasca, a fost distrus, a declarat joi seful administratiei militare a orasului, , pentru agentia de presa Interfax-Ukraina, noteaza Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupte grele pe frontul din estul Ucrainei: Rusia revendica cucerirea satului Novobahmutivka / Foto

16:35, 28.04.2024 - Lupte grele pe frontul din estul Ucrainei: Rusia revendica cucerirea satului Novobahmutivka / FotoRusia revendica duminica cucerirea unui nou sat pe frontul de est, Novobahmutivka, intr-un sector in care armata rusa a avansat rapid in ultima saptamana impotriva armatei ucrainene, aflata in defensiva,…

Lupte dure pe frontul ucrainean. Rușii se regrupeaza, dupa ce ofensiva lor in zona Avdiivka a fost oprita

12:31, 05.03.2024 - Ofensiva rușilor in zona orașului Avdiivka, din estul Ucrainei, a fost oprita, dar trupele Moscovei se regrupeaza intr-o zona mai la sud, a declarat, marți, armata ucraineana, potrivit Sky News. In aceasta zona „fierbinte” a frontului se dau cele mai dure lupte.

Rușii forțeaza inaintarea spre ultimul mare oraș din Donbas

19:30, 27.02.2024 - Rușii forțeaza inaintarea spre ultimul mare oraș din Donbas. „Lupte violente” se dau in prezent in apropiere de Ceasiv Iar , oras-cheie de langa Bahmut, in estul Ucrainei, spre care armata rusa „incearca activ sa avanseze”, a indicat marti armata ucraineana, potrivit AFP. O eventuala cucerire a acestei…

Armata ucraineana s-a retras din doua sate de langa Avdiivka: „S-au dat lupte crancene. Rușii au suferit pierderi grele”

17:40, 27.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din satele Severne si Stepove, situate in apropierea orasului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse in provincia Donetk din estul Ucrainei, a anuntat marti un purtator de cuvant militar ucrainean citat de Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Președintele Franței, declarații disperate. ”Ar trebui sa ne asteptam ca Rusia sa ne atace țarile”

10:55, 27.02.2024 - In timp ce Ucraina a suferit infrangeri in fața Rusiei, presedintele francez Emmanuel Macron a reunit luni, la Paris, peste 25 de tari aliate Kievului, pe care le indeamna la un „salt” impotriva unei „inaspriri evidente” a Moscovei. Președintele Franței, declarații disperate, in fața aliaților Ucrainei…

Zelenski le cere partenerilor Kievului sa lupte pentru recucerirea Crimeei

18:01, 26.02.2024 - Ucraina si partenerii sai internationali este necesar sa continue sa lupte in vederea recuceririi Crimeei, cere luni presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, la marcarea a zece ani de la anexarea peninsulei ucrainene la Marea Neagra, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Armata rusa a cucerit Crimeea…

Marturiile cutremuratoare ale soldaților prinși la Avdiivka. „Drumul e plin de cadavre ucrainene”

09:45, 20.02.2024 - Avdiivka a fost in primele linii ale razboiului intre Kiev și Moscova timp de aproape un deceniu. Lupte dure au avut loc acolo aici timp de luni intregi, dupa invadarea Ucrainei de catre Rusia in urma cu aproape doi ani, relateaza CNN.

Fortele ruse ataca Avdiivka „cu forte extrem de importante”

13:10, 08.02.2024 - Fortele ruse, care incearca de mai multe luni sa incercuiasca Avdiivka, ataca orasul "cu forte extrem de importante", a declarat joi primarul din acest oras din estul Ucrainei, Vitali Barabas, mentionand o situatie "pur si simplu ireala" pe alocuri, relateaza France Presse.


Ce parere ai despre aceasta stire?