Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lupta dintre Jarrell Miller și Anthony Joshua a fost anulată - Pugilistul american a fost depistat pozitiv la un contro anti-doping

Publicat:

Pugilistul american a fost depistat pozitiv, astfel ca lupta sa cu britanicul , detinatorul centurilor WBA, IBF, WBO and IBO, programata la 1 iunie, la , la categoria grea, a fost anulata.

Potrvit ESPN, Miller a fost depistat pozitiv cu substanta GW1516, care imbunatateste rezistenta si ii ajuta pe sportivi sa arda grasimile. In urma acestui test, Comisia de sport a statului a refuzat sa-i acorde lui Miller licenta pentru lupta cu Joshua.

ESPN a notat ca Miller a fost depistat pozitiv si la un al doilea test antidoping, cu o alta susbstanta,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dopaj in atletism - Un campion european a fost depistat pozitiv: „Sunt uimit, nu am calcat niciodata stramb”

17:05, 09.04.2024 - Dimitri Bascou, care in 2016 a devenit campion european in proba de 110 m garduri și a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost depistat pozitiv cu steroizi, ​informeaza France Info și Le Parisien.

Cosmin Matei, testat pozitiv! Fotbalistul de la Sepsi a fost depistat cu un stimulent extras din mușcata: „Ofera un plus de viteza, energie și...”

17:40, 18.03.2024 - Șoc in lumea fotbalului romanesc! Cosmin Matei, mijlocaș al echipei Sepsi, a fost testat pozitiv pentru un stimulent extras din mușcata. Descoperirea a venit dupa ce acesta a fost supus unui test antidoping la scurt timp dupa un meci crucial al echipei sale.

Depistat pozitiv dupa Sepsi - Universitatea Craiova » Clubul confirma: „Am ramas fara cuvinte!”

16:10, 18.03.2024 - Cosmin Matei (32 de ani) ar fi fost depistat pozitiv la o proba de urina, imediat dupa eșecul suferit de Sepsi cu Universitatea Craiova, pe 4 februarie 2024. Ar fi vorba despre substanța 5-metilhexan-2-amina. Clubul Sepsi Sf. Gheorghe a confirmat ca a primit o inștiințare din partea Agenției Naționale…

Tanar sofer din Arges, depistat pozitiv la testul antidrog

13:30, 10.03.2024 - Sambata, 9 martie, polițiștii din Mioveni au oprit in trafic un tanar in varsta de 20 de ani, din Mioveni, suspectand ca acesta ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

A dovedit ca suplimentul era contaminat și a scapat de suspendare! Anunț oficial: „Deprimant, ca in «Ziua Cartiței»! Sunt foarte nervos”

16:10, 05.03.2024 - Pugilistul Dillan Whyte (35 de ani) poate lupta din nou, dupa ce a dovedit ca testul doping pozitiv din vara lui 2023 a fost cauzat de un supliment alimentar contaminat. In vara lui 2023, pe 12 august, Dillan Whyte urma sa lupte cu Anthony Joshua in Londra, pe arena O2. Cu o saptamana inaintea luptei,…

Secretarul american al apararii va fi audiat in Congresul SUA pentru ca si-a ascuns boala: „Comandantul suprem nu a stiut ca secretarul apararii este scos din lupta“

10:30, 29.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, va trebui sa explice joi Congresului Statelor Unite motivele pentru care a ascuns fata de presedintele Joe Biden si fata de numarul doi de la Pentagon ca a fost operat de cancer la prostata, transmite Reuters.

Șofer depistat pozitiv la substanțe psihoactive, in comuna Carligele

15:55, 20.02.2024 - Comunicat de presa, IPJ Vrancea: La data de 20 februarie 2024, ora 00.24, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Cotești au depistat un barbat, de 35 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Carligele. In urma testarii cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la…


Ce parere ai despre aceasta stire?