Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ludovic Orban, despre candidatura lui Dan Barna: Toți alegătorii anti-PSD vor vota Iohannis din primul tur

Publicat:

Liderul PNL nu-i da nicio șansa candidatului USR-PLUS la prezidentiale.

Intrebat daca intrarea lui in cursa prezidențiala scade sansele lui , liderul PNL a zis luni dupa o ședința de partid:

„Cred ca romanii au suficient discernamant si merg pe mana celui mai serios si reprezentativ candidat, adica dl ”.

„Sunt convins ca orice alegator roman anti-PSD va acorda votul dlui Iohannis inca din primul tur”, a adaugat .

Intrebat daca se poate vorbi de o alianta PNL-USR-PLUS pentru locale in 2019, liderul PNL…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

DESPRE ALEGERILE LOCALE Ludovic Orban someaza Curtea Constituționala

16:45, 05.04.2024 - Liderul formatiunii Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat joi, la Targu Mures, ca someaza Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) ... The post DESPRE ALEGERILE LOCALE Ludovic Orban someaza Curtea Constituționala first appeared on Informatia Zilei .

Iohannis, despre candidatura la NATO: Nu intenționez nici sa ma retrag, nici sa negociez altceva

21:25, 03.04.2024 - Nu intenționez nici sa ma retrag, nici sa negociez altceva, spune Klaus Iohannis despre candidatura la funcția de secretar general al NATO: „In continuare consider ca șansele mele sunt rezonabile”.

Politicianul care nu a fost surprins de anunțul lui Iohannis. Ce șanse ii da președintelui Romaniei la șefia NATO

10:36, 13.03.2024 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca anuntul lui Klaus Iohannis privind candidatura la functia de secretar general al NATO nu a fost o surpriza pentru nimeni, precizand ca vor urma negocieri deoarece este nevoie de consens.Kelemen Hunor a declarat, marti, la un post TV, ca exista doi candidati…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Politicianul care nu a fost surprins de anunțul lui Iohannis. Ce șanse ii da președintelui Romaniei la șefia NATO

09:25, 13.03.2024 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca anuntul lui Klaus Iohannis privind candidatura la functia de secretar general al NATO nu a fost o surpriza pentru nimeni, precizand ca vor urma negocieri deoarece este nevoie de consens.Kelemen Hunor a declarat, marti, la un post TV, ca exista doi candidati…

Nica e sigur de candidatura sa la CJT. Nu se retrage și nu va fi ”retras” de la București

14:35, 09.03.2024 - Liderul PNL Timiș, Alin Nica, nu vede nicio posibilitate ca sa nu fie candidatul partidului la funcția de șef al Consiliului Județean Timiș. El a catalogat anunțul lui Ludovic Orban, de vineri, prin care acesta spunea ca Simonis va fi desemnat candidat comun din partea celor doua partide, ca fiind ”fetiș”…

Dan Barna rupe tacerea despre dosarul sau și face acuzații explozive: 'A fost facut la comanda lui Iohannis'

11:50, 21.02.2024 - Dosarul meu a fost facut la comanda lui Iohannis ca sa nu ajung in turul doi. E declarația exploziva facuta de fostul vicepremier, Dan Barna. Liderul USR a explicat și in ce a constat ancheta. Fostul vicepremier Dan Barna a declarat la Realitatea PLUS ca dosarul sau a fost fabricat la comanda președintelui…


Ce parere ai despre aceasta stire?