Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucrările de construire a noii pasarele la Trei Insule au început deja, dar sunt puse pe pauză

Publicat:
Lucrările de construire a noii pasarele la Trei Insule au început deja, dar sunt puse pe pauză

Dupa mai bine de 6 ani de planificari, a inceput construirea pasarelei peste Mureș, la , insa nu au apucat sa avanseze prea mult... The post Lucrarile de construire a noii pasarele la au inceput deja, dar sunt puse pe pauza appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi nume confirmate la Rock la Mureș – ediția a XII-a: Stain The Canvas și Dead Like Juliet

14:16, 09.04.2024 - Doua dintre cele mai in voga trupe din Italia, Stain The Canvas și Dead Like Juliet, vin la Rock la Mureș anul acesta. Ediția din... The post Noi nume confirmate la Rock la Mureș – ediția a XII-a: Stain The Canvas și Dead Like Juliet appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un adolescent de 16 ani a fost batut in pauza dintre orele de curs

16:40, 03.04.2024 -  Un adolescent in varsta de 16 ani a fost batut in timpul unei pauze dintre orele de curs la o școala din Reghin, județul Mureș. Medicii i-au sesizat pe polițiști, care au deschis o ancheta.

Un omagiu, in forma unui catalog, pentru un artist in lumina: Onisim Colta

18:10, 28.03.2024 - Locul lui Onisim Colta a fost mereu, și in viața, și dupa, in lumina. Lucrarile lui de arta, atat picturile, cat și sculpturile in lemn,... The post Un omagiu, in forma unui catalog, pentru un artist in lumina: Onisim Colta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Continua lucrarile de modernizare in Sancraiu de Mureș, strazile principale demne de secolul 21

14:05, 27.03.2024 - Primarul din Sancraiu de Mureș, Petru Ionuț Budian, ne-a prezentat cele mai importante proiecte in curs de implementare in comuna și ne-a oferit informații despre proiectele aflate in etapa de desfașurare a licitației. De asemenea, Primaria Sancraiu de Mureș așteapta confirmarea acordarii de finanțari…

Aleea Borsec trece la modernizat. „Ne pregatim sa incepem lucrarile”

16:45, 20.03.2024 - Aleea Borsec va fi de nerecunoscut. Lucrarile de modernizare urmeaza sa inceapa in curand, Primaria punand la bataie aproape 7 milioane de lei (fara TVA)... The post Aleea Borsec trece la modernizat. „Ne pregatim sa incepem lucrarile” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Reparații la carosabil pe DN7 Arad-Deva

13:06, 14.03.2024 - DRDP Timișoara anunța ca in aceasta perioada, pe anumite sectoare de drum, se intervine la partea carosabila de pe DN7 Arad-Nadlac. Lucrarile sunt in preponderența... The post Reparații la carosabil pe DN7 Arad-Deva appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Lucrarile la tronsonul 2 al autostrazii Sibiu – Pitesti ar urma sa inceapa in aceasta primavara

20:05, 13.03.2024 - Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Valcea, Constantin Radulescu, a anuntat ca a avut o intalnire cu reprezentantii constructorului lotului 2 al autostrazii Sibiu – Pitesti, care... The post Lucrarile la tronsonul 2 al autostrazii Sibiu – Pitesti ar urma sa inceapa in aceasta primavara appeared first…

Bataia de la NOA – Trei Insule. Incepe sa se așterne tacerea peste scandalul de la cheful de polițiști

14:30, 06.02.2024 - Bataia de la restaurantul NOA de la Trei Insule, cea in care doi polițiști de la Biroul Autostrazi au luat la palme și pumni un... The post Bataia de la NOA – Trei Insule. Incepe sa se așterne tacerea peste scandalul de la cheful de polițiști appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?