Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucian Avramescu: Nu te-am trădat, pe tine, niciodată

Publicat:

  erai nedefinita și confuza din minus catre plusul infinit n-am ințeles din tine mai nimic și poate de aceea te-am iubit n-aveam alternativa pentru aer și din acest motiv te-am respirat și tot cu tine-am supt la sanul mamei și am dormit mereu cu tine-n pat in patru labe-am mers și tu erai sub […] : Nu te-am tradat, pe tine, niciodata apare prima data in AM Press .

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Drula: Iohannis a tradat voturile romanilor dand guvernarea catre PSD

23:50, 09.05.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, a declarat, joi, la Timisoara, ca seful statului, Klaus Iohannis, "a tradat" voturile romanilor care l-au ales, in urma cu zece ani, dand guvernarea catre PSD si lui Marcel Ciolacu iar acum oamenii sunt dezamagiti.

Miercurea Mare din Saptamana Patimilor: Traditii si obiceiuri in ziua cand Iisus a fost tradat de Iuda

10:50, 01.05.2024 - Miercurea Mare este o zi importanta de post și rugaciune din Saptamana Patimilor, cand creștinii au grija sa respecte anumite tradiții și obiceiuri. Aceasta zi amintește de momentul in care Maria Magdalena a spalat picioarele lui Iisus cu propriile lacrimi, in semn de caința și a fost transformata in…

LIVETEXT | Explozii in centrul Iranului. Sistemele de aparare antiaeriana au fost activate in mai multe provincii. Inalți oficiali americani: „Israelul riposteaza”

06:40, 19.04.2024 - Israelul a efectuat o lovitura in interiorul Iranului, vineri, 19 aprilie, a declarat un oficial american pentru CNN, intr-o mișcare care amenința sa impinga regiunea mai adanc in conflict. Ținta nu este nucleara, a spus oficialul. Potrivit ABC News, care citeaza tot o sursa de rang inalt, Israelul…

Cine sunt Garzile Revolutionare ale Iranului, de la care a pornit atacul fara precedent al Teheranului asupra Israelului

11:05, 14.04.2024 - Garzile Revolutionare ale Iranului (IRGC) sau Gardienii Revolutiei, trupe paramilitare de elita, au lansat sambata un atac cu drone fara precedent impotriva unor tinte din Israel, a anuntat televiziunea iraniana Press TV, citand surse iraniene, informeaza observatornews.ro .

VIDEO| Cine sunt Gardienii Revoluției din Iran, cei care au lansat atacul asupra Israelului

06:15, 14.04.2024 - Garzile Revolutionare ale Iranului (IRGC) sau Gardienii Revolutiei, trupe paramilitare de elita, au lansat sambata un atac cu drone fara precedent impotriva unor tinte din Israel, a anuntat televiziunea iraniana Press TV, citand surse iraniene, informeaza News.ro.

Lovitura de teatru: Cirstoiu amenința coaliția ca se va retrage din competiția pentru Primarie. Se teme ca va fi tradat (surse)

14:10, 02.04.2024 - Candidatul-medic al alianței PSD-PNL amenința liderii coaliției ca se va retrage din cursa pentru caștigarea Primariei Capitalei. Potrivit unor surse guvernamentale citate de Rtv, Catalin Cirstoiu le-a reproșat liderilor coaliției de guvernare ca nu se simte suficient de susținut.Mai mult,…

Nica crede ca Robu și-a redus șansele de a caștiga din nou Primaria Timișoara. „Eu nu l-am tradat"

14:40, 27.03.2024 - Alin Nica, demis in urma cu o zi de conducerea PNL de la șefia filialei timișene, susține ca nu regreta nominalizarea pentru funcția de primar a lui Nicolae Robu, care acum i-a intors spatele. Potrivit lui Nica, printre uneltitori se afla și deputatul Marilen Pirtea.


Ce parere ai despre aceasta stire?