Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luca de la Chefi la cuțite, imagini superbe cu soția. Ce mesaj romantic a transmis fostul concurent: „Suntem ca luna și soarele”

Publicat:

, unul dintre semifinaliștii sezonului 8 de la Chefi la cuțite a demonstrat ca are și o latura romantica. Fostul concurent s-a casatorit recent și i-a transmis un mesaj emoționant soției sale.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enzo de la Chefi la cuțite s-a casatorit! Imagini fabuloase de la cununia fostului concurent cu Cristina Ene / VIDEO

16:25, 26.04.2024 - Enzo de la Chefi la cuțite s-a casatorit cu logodnica lui! Fostul concurent a cerut-o de soție in urma cu un an pe Cristina Ene, iar acum au facut cel mai important pas din relația lor. Au aparut și primele imagini de la evenimentul fabulos, la care au participat nume mari din showbiz.

A debutat pentru Romania și a primit un mesaj special » Ce i-a transmis soția in 15 cuvinte

20:35, 23.03.2024 - Adrian Șut, mijlocașul de la FCSB, a debutat pentru național Romaniei in meciul amical cu Irlanda de Nord, scor 1-1. Șut a intrat in minutul 75, in locul lui Razvan Marin. A doua zi, a primit un mesaj special de la soția lui, Bianca. +1 FOTO „Felicitari, iubirea mea! Orice scop poate fi atins cu perseverenta…

Cum arata sotia si copiii lui Catalin Țociu de la America Express. Fiul lui Romica Țociu, concurent surpriza la Chefi la cutite

00:20, 21.03.2024 - Romica și Catalin Țociu au format una dintre cele mai iubite echipe de la America Express, care a facut furori in cadrul show-ului și a atras simpatia tuturor. Puțini știu, insa, cine sunt și cum arata nora și nepoții marelui actor. Fiul acestuia a aparut acum și la Chefi la Cuțite. Catalin Țociu, la…

Lino Golden, mesaj romantic de ziua iubitei sale, Delia. Ce i-a transmis fostul concurent de la Power Couple Romania: ”Te iubesc cel mai mult” / FOTO

15:40, 10.03.2024 - Lino Golden și Delia Salchievici au o relație frumoasa de doi ani. Artistul i-a facut o urare speciala iubitei sale cu ocazia zilei de naștere. Cu toate ca aniversarea este maine, pe 11 martie, și-a dorit sa fie primul care o felicita și i-a transmis cele mai profunde sentimente pe care le are.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Cum a aparut in mediul online soția lui Sorin Gonțea

13:01, 07.03.2024 - In ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului in care aceștia au plecat acasa, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

A murit un indragit fost concurent de la Chefi la Cuțite! Ce mesaje au transmis colegii: ”O veste neașteptata și foarte trista”

17:45, 15.02.2024 - Un fost concurent de la Chefi la cuțite la murit la doar 59 de ani. Acesta a participat la emisiunea culinara in sezonul al doilea, in 2016, și a reușit sa-i surprinda pe jurați inca din preselecții. Vestea cu privire la deces a șocat pe toata lumea, iar pe rețelele de socializare au aparut mai multe…

Radu Valcan, sarbatoritul zilei de azi! Ce mesaj i-a transmis soția sa, Adela Popescu: "E mai ceva ca..." / FOTO

13:45, 08.02.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Radu Valcan. Astazi, pe 8 februarie 2024, prezentatorul TV implinește 47 de ani. Soția sa a fost cea care i-a facut urari inca din primele ore ale zilei. Ce i-a transmis Adela Popescu tatalui copilului ei intr-o zi atat de speciala.


Ce parere ai despre aceasta stire?