Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora, dezvăluiri despre sarcină! Artista li s-a confesat fanilor: „Tot ce nu s-a întâmplat până acum”

Publicat:

Lora a vorbit despre unul dintre cele mai intime subiecte! Cantareața a facut cateva dezvaluiri inedite despre sarcina, deschizandu-și sufletul in fața fanilor intr-o confesiune surprinzatoare. Iata ce a declarat artista in acest sens!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Loredana Groza, despre cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei sale! Cantareața, dezvaluiri in exclusivitate! / VIDEO

23:45, 28.04.2024 - Nu doar ca este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu o cariera uriașa in muzica, dar este și mama unei fete de 25 de ani. Loredana Groza ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre relația pe care o are cu Elena. Care a fost cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei…

Star Matinal. Marcela Fota, dezvaluiri inedite din vacanța din Bali. Cantareața a trait experiențe unice: „Este pe primul loc” / VIDEO

15:45, 25.04.2024 - Marcela Fota a avut parte de experiențe unice in Bali. Cantareața de muzica populara a mers in insula din Indonezia și marturisește cat de mult i-a placut. Vacanța a ajutat-o sa se relaxeze și sa-și incarce bateriile pentru umartoare perioada aglomerata, de cand vor incepe evenimentele.

Ovidiu Burca, dezvaluiri frapante din vestiarul lui Dinamo: „S-a intamplat ceva grav!”

14:30, 10.04.2024 - Ovidiu Burca, fostul antrenor al lui Dinamo, a fost prezent, astazi, in studioul GSP Live și a vorbit despre posibilul conflict dintre actualul tehnician al „cainilor”, Zeljko Kopic, și portarul Adnan Golubovic # Pornind de la acest subiect, Burca a dezvaluit un episod similar petrecut in vestiarul…

A inceput razboiul dintre Oana Radu și fostul soț. Ce s-a intamplat la primul termen al procesului deschis de cantareata impotriva lui Catalin Dobrescu.

09:55, 09.04.2024 - Dupa ce a anunțat ca a divorțat de fostul soț, Oana Radu i-a deschis lui Catalin Dobrescu trei procese, unul ce are ca obiect partajul de bunuri, altul sechestrul judiciar, iar cel de-al treilea pentru excluderea asociatului. Razboiul in instanța a inceput, iar ieri a avut loc primul termen.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Acces Direct. Noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate / VIDEO

18:45, 06.03.2024 - Au fost facute noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate. Ce s-a descoperit. Declarațiile de la dosar se bat cap in cap. 

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.


Ce parere ai despre aceasta stire?