Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Londra sporeşte măsurile de securitate. 'Veţi vedea agenţi înarmaţi în staţiile de metrou'

Publicat:

Masurile de securitate din reteaua de metrou a Londrei au fost consolidate in urma arestarii unui tanar de 19 ani, vineri, in legatura cu descoperirea unui colet suspect care a provocat inchiderea statiei , a anuntat sambata -ul, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pfizer si AstraZeneca anunta noi investitii in Franta, de aproape 1 miliard de dolari

06:56, 13.05.2024 - Pfizer a declarat ca va investi 500 de milioane de euro (538,5 milioane de dolari) in Franta pentru a-si dezvolta activitatea de cercetare si dezvoltare in tara, in timp ce AstraZeneca a anuntat o investitie de 388 de milioane de dolari pentru fabrica sa din Dunkirk. Angajamentele lor de investitii…

Moment istoric la Londra: Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar

19:00, 04.05.2024 - Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi in Anglia, devenind astfel primul edil al capitalei britanice care obtine un al treilea mandat, au anuntat media britanice, dupa numararea tuturor voturilor, relateaza AFP si EFE, potrivit Agerpres.

Cinci oameni spitalizați dupa un atac cu o sabie la o stație de metrou din Londra

15:21, 30.04.2024 - Cinci oameni au fost raniti si sunt acum internati in spital dupa un atac cu o sabie comis de un barbat de 36 de ani care a fost arestat marti in apropierea unei statii de metrou din zona Hainault, din nord-estul Londrei, potrivit AGERPRES.

De ce cred experții in securitate ca Israel și Iran au intrat in faza de „razboiul din umbra”

18:10, 20.04.2024 - Ce a vrut Israelul sa obțina cu atacul de o amploare relativ redusa? Ce inseamna lovitura pentru situația instabila din regiune? Și ce se intampla acum? Sunt intrebarile la care 5 experți in securitate au raspuns la solicitarea ziarului german Bild.Expertul militar Michael Horowitz, de la think tank-ul…

Alerta de securitate! Ai acest TV in casa? Hackerii te pot vedea și spiona prin camera video

16:35, 11.04.2024 - O serie de vulnerabilitati critice au fost descoperite, recent, de specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender in sistemul de operare LG WebOS al televizoarelor LG, relateaza Agerpres.

Colecteaza selectiv și responsabil – alege coșurile și pubelele profesionale pentru deșeuri!

16:25, 10.04.2024 - Masurile ecologice nu ar putea fi respectate fara implicarea comunitații, fara o educație ecologica pe ințelesul tuturor și fara echipamentele necesare. Coșurile și pubelele devin astfel esențiale pentru o bucatarie organizata, pentru o curte ingrijita, un oraș mai curat și o lume mai sanatoasa.Coșurile…

Cine este Liviu Moroiu, primul concurent care a refuzat cuțitul de aur din partea lui Chef Ștefan Popescu. „Determinarea era destul de mare”

14:05, 28.03.2024 - In ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Liviu Moroiu i-a surprins din plin pe jurați, dupa ce a refuzat cuțitul de aur oferit din prtea unuia dintre chefi. Concurentul a avut un preparat ce l-a convins pe Chef Ștefan Popescu sa ii ofere cuțitul de aur, dar nimeni nu se aștepta ca tanarul…

Masurile de securitate vor fi intarite la Kiev dupa o serie de atacuri ruse

13:45, 28.03.2024 - Masurile de securitate din capitala ucraineana Kiev vor fi intarite dupa o serie de atacuri ruse cu rachete si amenintari cu escaladarea, a anuntat joi un oficial municipal, informeaza Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?