Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locul special unde Laura Cosoi a ales să meargă de Paște. Fanii s-au arătat încântați de gestul ei

Publicat:

are o familie fericita, insa anul trecut a fost unul tare dificil pentru ea, dupa ce tatal ei a murit de covid-19. Vedeta a fost foarte apropiata de tatal ei, iar decesul acestuia a fost o lovitura extrem de grea. Locul special unde a ales sa mearga de Paște De Paște, […] The post Locul special unde a ales sa mearga de Paște. Fanii s-au aratat incantați de gestul ei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tren special ii va transporta la Sibiu pe suporterii echipei Oțelul Galați

14:10, 09.05.2024 - Un tren special ii va transporta pe suporterii echipei Oțelul Galați la Sibiu. Fanii vor participa la finala Cupei Romaniei la fotbal. Partida cu Corvinul Hunedoara va avea loc pe 15 mai, potrivit mediafax.Aproximativ 1.000 de suporteri se vor afla in trenul care va pleca din Galați.

Alexandra Stan, greu de recunoscut. Schimbarea facuta de vedeta la nivelul fetei, fanii nu sunt incantati. Foto

09:16, 05.04.2024 - Alexandra Stan, de nerecunoscut pe strada. Vedeta a facut o noua schimbare de look, așa cum ne-a tot obișnuit in ultima vreme. A trecut prin multe tranziții, dar cea de acum i-a șocat complet și pe fani. Ce modificare a facut la nivelul feței și cum arata artista acum. Alexandra Stan, schimbare de look…

Juan Bauza, vedeta lui Adrian Mititelu, a rabufnit dupa meci: „The rest are bullshit!”

12:45, 19.03.2024 - Nervii au cedat la finalul meciului dintre Petrolul și FCU Craiova 1-0, cand Juan Bauza, care nu a avut un meci reușit, s-a rastit catre fanii olteni. Trupa lui Adrian Mititelu se afla intr-o situația complicata in Superliga. Dupa 0-1 cu Petrolul, oltenii sunt pe 7 in play-out, loc de baraj, iar fanii…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Star Matinal. Laura Cosoi, dezvaluiri din culisele emisiunii „Vacanța de vedeta”. Premiera va avea loc sambata aceasta: „Este un concept care imi este drag” / VIDEO

13:40, 21.02.2024 - Laura Cosoi este gazda emisiunii „Vacanța de vedeta”, emisiune ce va avea premiera sambata aceasta, de la ora 15.00, pe Antena Stars. Actrița spune ca a acceptat cu drag noul proiect și simte ca i se potrivește de minune, asta pentru ca printre marile ei pasiuni se numara, evident, și calatoriile.


Ce parere ai despre aceasta stire?