Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locuitorii unui oras din Noua Zeelanda, speriati de atacurile rechinilor albi atrasi de scafundarile in custi organizate de operatorii turistici

Publicat:

Locuitorii orasului sudin Oban, de pe insula neozeelandeza Stewart, sustin ca rechiini sunt atrasi in zona de catre operatorii turistici care incearca sa le ofere clientilor senzatii tari, scrie .

Locuitorii se plang ca, din cauza faptului ca unii operatori turistici recurg la scufundari in custi de protectie pentru a le permite clientilor sa vada rechini albi, specie cunoscuta si simplu ca marele alb.

Acestia sustin ca rechinii au devenit din ce in ce mai agresivi, ajungand sa urmareasca barci si chiar sa le atace.

Scufundarile in custi de protectia au fost introduse…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acțiunile Chinei in Pacific au starnit o serioasa ingrijorare in Noua Zeelanda

07:25, 03.05.2024 - Ministrul de Externe al Noii Zeelande, Winston Peters, a denuntat vineri dorinta Chinei de a-si spori prezenta in domeniul securitatii in insulele Pacificului, avertizand impotriva actiunilor care ar putea "destabiliza" sau slabi securitatea regionala, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Proteste in Veneția, in prima zi in care a intrat in vigoare taxa de intrare in oraș. Cei care nu dețin un bilet risca amenzi cuprinse intre 50 și 300 de e

17:30, 25.04.2024 - Orașul Veneția a fost joi, 25 aprilie, scena protestelor dupa ce autoritațile au inceput sa aplice taxa de intrare in oraș pentru turiștii care petrec doar o zi in orașul-laguna din Italia. Locuitorii acuza ca au transformat faimosul oraș intr-un „parc tematic”, relateaza The Guardian.Veneția este primul…

Intalnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza judetului Tulcea si factori de decizie din domeniu (GALERIE FOTO)

13:56, 17.04.2024 - Horia Teodorescu, presedintele Consiliului Judetean Tulcea, a participat, astazi, incepand cu ora 10.00, la sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean Tulcea, la o intalnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza judetului Tulcea si factori de decizie din domeniu, eveniment organizat…

Ciți bani au fost cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda

00:40, 16.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant. Insula Chalky, un…

Banii cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda au provocat revolta: „Ce au folosit? Rachete?”

07:05, 15.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant, scrie CNN.

Panica intr-un oraș din Japonia dupa ce o pisica a cazut intr-o cuva cu chimicale periculoase și a fugit

14:45, 13.03.2024 - Locuitorii unui oraș din Japonia au fost avertizați sa nu se apropie și sa nu atinga o pisica despre care se crede ca a cazut intr-o cuva cu chimicale extrem de toxice dintr-o uzina, relateaza The Guardian.

Nicușor Dan declara razboi „rechinilor imobiliari” din București: „Candidati voi! Nu va mai ascundeti in spatele unor amarati”

13:30, 28.02.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca va fi „o campanie de ura” in alegerile locale din 2024, o campanie cu atacuri la persoana si cu foarte multi bani de la rechinii imobiliari. Edilul a adaugat ca este politicianism sa devansezi alegerile locale, ca sa schimbi rezultatul alegerilor europarlamentare…

Australia, Canada și Noua Zeelanda avertizeaza Israelul sa nu demareze operațiunea terestra „catastrofala” in Rafah

08:10, 15.02.2024 - Liderii Australiei, Canadei si Noii Zeelande, aliate ale Washingtonului, au avertizat joi Israelul cu privire la o operatiune terestra „catastrofala” in orasul Rafah, in sudul Fasiei Gaza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?