Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Vârciu se sacrifică pentru Carmina, fiica lui. Ami Teiceanu ne-a dezvăluit ce gest superb face EXCLUSIV

Publicat:

este o luptatoare. Aceasta și-a crescut singura fiica, incercand sa ii ofere tot ce este mai bun, ba chiar uneori a uitat de dorințele și cariera ei pentru a se asigura ca un viitor frumos o așteapta pe Carmina. , dezvaluiri sincere despre viața fiicei sale. Cum o ajuta pe […] The post se sacrifica pentru Carmina, fiica lui. ne-a dezvaluit ce gest superb face EXCLUSIV appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Sorina Andreea Ion a dezvaluit ce sacrificii a facut ca mama pentru a-și salva fiica

22:50, 02.04.2024 - In ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Sorina Andreea Ion i-a emoționat pe jurați cu povestea ei emoționanta de viața. Cu lacrimi in ochi, concurenta a facut confesiuni dureroase.

Acces Direct. Soțul Simonei a dezvaluit ororile prin care ar fi trecut, din cauza vecinului. Barbatul vrea ca Ionuț sa plateasca: ”Se vede clar...” / VIDEO

17:20, 12.03.2024 - Dupa ce soția lui a facut dezvaluiri dureroase despre ceea ce s-ar intampla in localitatea lor, barbatul a decis sa o susțina cu noi acuzații la adresa vecinului! Mircea a facut dezvaluiri despre ororile pe care le-ar fi trait din cauza lui Ionu. Fiica lor ar fi avut de suferit in acele momente!

Motivul pentru care Carmina, fiica lui Liviu Varciu, nu apare in filmele tatalui ei. „La primul casting m-am facut de ras”

11:21, 11.03.2024 - Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Varciu in varsta de aproape 22 de ani, vrea sa ii calce pe urma tatalui ei și sa se concentreze pe zona artistica, insa actorul este de parere ca trebuie sa munceasca pentru asta, nu sa aștepte sa primeasca totul de-a gata.Carmina nu a aparut in niciun film alaturi…

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.

Oana Roman a dezvaluit ce i-a spus Mioara Roman despre relația cu Marius Elisei: ‘A meritat’

16:05, 08.03.2024 - Oana Roman a facut o serie de dezvaluiri despre relația ei cu Marius Elisei. Vedeta a recunoscut ce parere avea regretata sa mama despre fostul sau ginere, dar și despre desparțirea lor. Fiica lui Petre Roman a dezvaluit ce sfaturi i-a oferit Mioara Roman in cele mai grele momente. Ce credea Mioara…

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Fiica lui Liviu Varciu și-a dat demisia de la job și se ocupa de afacerea ei. Carmina are așteptari mari: „Produsele vor fi și intr-un magazin din București”

13:25, 17.02.2024 - Fiica lui Liviu Varciu are 21 de ani și e studenta la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea din București. Nu viseaza sa devina jurnalist, ea a renunțat la jobul pe care il avea și acum se dedica afacerii sale. Carmina Varciu e rodul iubirii dintre Liviu Varciu și Ami Teiceanu. Ani de zile, ea…


Ce parere ai despre aceasta stire?