Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Vârciu s-a despărţit de o iubită pentru că semăna cu o actriţă! "Atât de prost am fost". VIDEO

Publicat:

Se pare ca, in trecut, a luat cateva decizii fara sa reflecte prea mult asupra "problemei". Intr-un interviu acordat pentru emisiunea „CulTOUR”, actorul a fost intrebat de filmele pe care le-a vazut pana acum, insa a facut o dezvaluire incendiara, legata de viata amoroasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Italian de 60 de ani, ucis de iubita romanca. Dupa ce l-a injunghiat, femeia s-a așezat langa el și a așteptat poliția

13:45, 06.03.2024 - O romanca stabilita in Italia și-a injunghiat mortal partenerul in varsta de 60 de ani, a sunat la serviciile de urgența, dupa care s-a așezat langa el și a așteptat sa vina poliția.

„Feroce și fara mila”: Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe noul ei partener, apoi a invitat vecinii sa le arate cadavrele

16:05, 01.03.2024 - Un individ care și-a injunghiat mortal fosta iubita și l-a ucis pe barbatul cu care se intalnea aceasta, intr-un atac „feroce și fara mila”, a fost condamnat la inchisoare pe viața in Anglia.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Iubita lui a recurs la un gest total surprinzator, dupa ce fotbalistul a anunțat ca s-a convertit la islam

10:55, 24.02.2024 - Vestea ca fostul fotbalist Jota Peleteiro, 32 de ani, s-a convertit la islam a devenit unul dintre subiectele saptamanii. Publicația Al-Qabas a explicat ce s-a intamplat, publicand un videoclip in care Jota a pronunțat cateva cuvinte in araba. FOTO. Iubita lui Jota Peleteiro, Ajla Etemovic, a disparut…

Peripețiile prin care a trecut Gabriella Nastas! Iubita lui Kamara, "la mijloc" intre doi frați / VIDEO

23:45, 17.02.2024 - Gabriella Nastas, despre "peripețiile amoroase" prin care a trecut. Iubita lui Kamara s-a trezit "la mijloc" intre doi frați. Artista ne povestește situația amuzanta, dar și cum a fost dusa in eroare de cei doi.

Ralflo, componentul trupei Alb Negru, s-a desparțit de iubita! Artistul vorbește despre motivul separarii: "Eu am facut totul" / Video

22:45, 15.02.2024 - Ralflo, componetul trupei Alb Negru, vorbește despre desparțirea de iubita. Artistul face declarații exclusive despre motivele separarii. Cantarețul spune ca a facut totul de dragul persoanei iubite.


Ce parere ai despre aceasta stire?