Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Varciu a devenit tatic

Publicat:

, iubita lui , a nascut ieri, 25 septembrie, la o clinica privata din capitala. Atat mama, cat si fetita, se simt foarte bine.  mai are o fetita dintr-o alta relatie. Carmina este deja adolescenta si a fost cu tatal ei la cumparaturi zilele trecute pentru a pregati totul pentru sosirea surioarei sale. si sunt impreuna din ianuarie 2017.  

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se descurca Marius Moga in rolul de tatic. Cum il surprinde fetița sa: "E foarte creativa..." / VIDEO

09:50, 24.05.2024 - Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Marius Moga traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de soția lui, Bianca Lapuște și au impreuna o fetița, pe Maria Elisabeta. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Star Matinal, Marius Moga a spus cum se descurca in rolul de tatic.

Cum arata femeia care l-a facut pe Liviu Varciu tata pentru prima oara! Fiica prezentatorului TV, imagine emoționanta alaturi de cea care i-a dat viața / FOTO

17:01, 12.05.2024 - Fiica lui Liviu Varciu nu a stat departe de lumina reflectoarelor, insa mama ei, da. De curand, Carmina a facut publice cateva imagini emoționante in care apare alaturi de cea care i-a dat viața. Ce mesaj emoționant a scris tanara pentru una dintre cele mai importante ființe din viața ei. 

Maluma, fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru: „Ce-mi dai tu...” / FOTO

11:35, 22.04.2024 - Maluma a publicat pe rețelele de socializare cateva fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru și radiaza de fericire in preajma micuței lui. Iata ce a postat celebrul cantareț pe pagina de Instagram!

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Soția lui Liviu Varciu și-a sarbatorit ziua de naștere! Cum a petrecut Anda Calin alaturi de prezentatorul TV: ”Cum sa nu o iubești” / VIDEO

12:10, 01.04.2024 - Anda Calin și-a sarbatorit ziua de naștere! A fost o zi speciala in familia celor doi, pe care au petrecut-o impreuna. Liviu Varciu i-a facut o declarație de dragoste soției sale, cu aceasta ocazie speciala! Iata ce au facut in ziua in care Anda Calin a implinit 34 de ani!

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Motivul pentru care Carmina, fiica lui Liviu Varciu, nu apare in filmele tatalui ei. „La primul casting m-am facut de ras”

11:21, 11.03.2024 - Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Varciu in varsta de aproape 22 de ani, vrea sa ii calce pe urma tatalui ei și sa se concentreze pe zona artistica, insa actorul este de parere ca trebuie sa munceasca pentru asta, nu sa aștepte sa primeasca totul de-a gata.Carmina nu a aparut in niciun film alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?