Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Şedința Parlamentului: Viceministra Educației prezintă raportul activității Ministrului cu privire la BAC 2017

Publicat:

(update 13:40) Viceministra Educației, Lilia Pogolșa, prezinta raportul activitații Ministrului cu privire la BAC 2017, dupa ce saptamana trecuta Parlamentul a cerut audierea acesteia, dupa ce viceministra a anunțat la testul de bacalaureat la fizica a conținut exerciții care nu au fundamentare științifica și care nu pot fi rezolvate. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „- Numai sa nu bateți cuie in perete cu trompeta!”

15:06, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Aplauze și huiduieli la ședința CMC: Un consilier PAS și un ales MAN, la un pas de a se lua de gulere

15:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii au revenit in ședința, cu noi replici: - Oare nu este o ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada? - Culiocul unde e?

14:50, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Aleșii CMC, cu replici chiar la inceput de ședința. Pantea catre Popa: Doamna director, va rog fara comentarii

11:15, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Aleșii CMC, cu replici chiar la inceput de ședința. Pantea: MAN iși asuma guvernarea orașului. Popa: Foarte prost și incompetent

10:40, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

UPDATE. Știri Constanta. Accident rutier in localitatea Medgidia. Intervin pompierii

14:00, 10.03.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta au fost alertati cu privire la un accident rutier intre doua autoturisme, in localitatea Medgidia, strada Ovidiu. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului…


Ce parere ai despre aceasta stire?