Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj 20:30 – Derbiul primelor clasate

Publicat:

Liderul Farul Constanța intalnește pe teren propriu campioana en-titre CFR Cluj, in primul derbi al etapei a cincea a play-off-ului SuperLigii. Partida care poate schimba varful clasamentului este transmisa LiveBlog pe HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs Farul / Universitatea Craiova vs Sepsi – Echipele de start

20:35, 18.05.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se dueleaza sambata de la distanța pentru ocuparea poziției secunde a clasamentului, in ultima etapa din play-off-ul SuperLigii. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs CFR Cluj – Meci cu trofeul pe masa / Echipele de start

19:20, 11.05.2024 - FCSB și CFR Cluj se intalnesc sambata intr-un meci cu semnificații diferite pentru ambele formații. Daca roș-albaștrii vor primi trofeul de campioni, ardelenii spera in continuare la locul secund. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

21:00, 25.04.2024 - Universitatea Craiova și CFR Cluj se intalnesc joi in Banie, in etapa cu numarul șase din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu miza pentru pentru locurile doi și trei, care asigura calificarea in cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Sepsi Sfantu Gheorghe vs FCSB - S-a marcat din nou

22:25, 24.04.2024 - FCSB mai poate face un pas important pentru caștigarea primului titlu de campioana a SuperLigii dupa o pauza de noua ani, in deplasarea de la Sepsi Sfantu Gheorghe. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Rapid – Derbi al orgoliilor pe Arena Naționala / Echipele de start

19:51, 20.04.2024 - FCSB și Rapid se intalnesc sambata in etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu o miza mai mare pentru giuleșteni, care incearca sa prinda cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

Uluitor! » Cat de mare e diferența reala dintre FCSB și rivalele din play-off

14:40, 10.04.2024 - FCSB a acumulat in acest campionat cu 16 puncte mai mult decat CFR Cluj și 18 in plus fața de Universitatea Craiova și Rapid. Cu 7 etape inainte de finalul SuperLigii, FCSB are un avantaj imens fața de urmatoarele clasate. In acest moment, sunt 10 puncte intre lider și urmatoarele doua clasate, CFR…

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?