Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveBlog Finala Supercupei Spaniei: Real Madrid vs FC Barcelona (Ora 21:00) – Echipele de start

Publicat:
LiveBlog Finala Supercupei Spaniei: Real Madrid vs FC Barcelona (Ora 21:00) – Echipele de start

s-a mutat pentru o seara in . și FC Barcelona se intalnesc duminica in finala , disputata in acest an la Riad. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Rapid – Ultima șansa pentru giuleșteni la Europa / Echipele de start

18:16, 24.04.2024 - Farul Constanța și Rapid se intalnesc miercuri in etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii, intr-o partida in care giuleștenii risca sa rateze contactul cu locurile de cupe europene in cazul unei infrangeri. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

20:05, 19.04.2024 - Farul Constanța și CFR Cluj se intalnesc vineri la Ovidiu intr-o partida in care ambele formații au nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in cupele europene. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog: Barcelona - PSG și Dortmund - Atletico Madrid, in sferturile Champions League / Echipele de start

21:35, 16.04.2024 - Marți vom afla care sunt primele doua echipe calificate in sferturile UEFA Champions League. Barcelona primește vizita celor de la PSG (3-2 in tur), in timp ce Borussia Dortmund joaca contra lui Atletico Madrid (1-2 in tur). Partidele sunt transmise in direct pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Orange Sport,…

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

Mallorca - Real Madrid, in runda #31 din La Liga. Galacticii, cu ochii pe a 4-a victorie la rand » Echipele probabile +cote

17:45, 13.04.2024 - Mallorca și Real Madrid se intalnesc de la 19:30, in runda cu numarul #31 din La Liga. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 1, Orange Sport 2 și Digi Sport 3. Real Madrid pleaca, in mod cert, favorita in acest meci. Real Madrid domina autoritar competiția interna.…

LiveBlog Champions League: PSG vs Barcelona / Atletico Madrid – Dortmund – Echipele de start

21:30, 10.04.2024 - PSG vs Barcelona și Atletico Madrid vs Borussia Dortmund sunt partidele de miercuri din primul tur al sferturilor de finala ale Champions League. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro de la ora 22:00.

Real Madrid si FC Barcelona se infrunta pe 3 august in New Jersey

11:00, 20.03.2024 - Echipele spaniole de fotbal Real Madrid si FC Barcelona vor semna un nou capitol in istoria rivalitatii lor cu un duel la New Jersey (3 august), pe stadionul MetLife (82.500 locuri), gazda finalei Cupei Mondiale din 2026, cu prilejul Soccer Champions Tour, o competitie din presezon devenita obisnuita…

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs Rapid Ora 20:00 – Echipele de start / Sapunaru, doar rezerva

19:26, 04.03.2024 - Universitatea Craiova primește luni vizita Rapidului pe Ion Oblemenco, intr-o partida care poate insemna pentru ambele echipe apropierea de lider. Meciul din penultima etapa a SuperLigii este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?