Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveBlog: Barcelona - PSG și Dortmund - Atletico Madrid, în sferturile Champions League / Echipele de start

Publicat:
LiveBlog: Barcelona - PSG și Dortmund - Atletico Madrid, în sferturile Champions League / Echipele de start

Marți vom afla care sunt primele doua echipe calificate in sferturile UEFA . Barcelona primește vizita celor de la PSG (3-2 in tur), in timp ce joaca contra lui (1-2 in tur). Partidele sunt transmise in direct pe 1, 2, , 1 și 2, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Manchester City - Real Madrid și Bayern Munchen - Arsenal, in sferturile Champions League / Avem echipele de start

21:25, 17.04.2024 - ​Miercuri aflam celelalte doua formații calificate in semifinalele Champions League. Manchester City primește vizita Realului (3-3 in tur), in timp ce Bayern joaca impotriva lui Arsenal (2-2 in tur), la Munchen. Duelurile sunt transmise pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Orange Sport, Prima Sport 1 și Prima…

Champions League: Borussia Dortmund vs Atletico Madrid - Totul pentru „careul de asi”

09:45, 16.04.2024 - Borussia Dortmund - Atletico Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 16 aprilie, de la ora 22:00, pe Westfalenstadion, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Champions League: PSG vs Barcelona / Atletico Madrid – Dortmund – Echipele de start

21:30, 10.04.2024 - PSG vs Barcelona și Atletico Madrid vs Borussia Dortmund sunt partidele de miercuri din primul tur al sferturilor de finala ale Champions League. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro de la ora 22:00.

Champions League: Atletico Madrid vs Borussia Dortmund - Cine isi salveaza sezonul?

09:55, 10.04.2024 - Atletico Madrid - Borussia Dortmund, meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 10 aprilie, de la ora 22:00, pe Metropolitano, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Universitatea Craiova - Rapid București, in play-off-ul SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:25, 30.03.2024 - ​Universitatea Craiova - Rapid este capul de afiș al etapei cu numarul 2 din play-off-ul SuperLigii Romaniei, ambele formații avand șanse reale la caștigarea titlului. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Napoli - Barcelona, in manșa tur a optimilor de finala din Champions League » Echipele probabile + cele mai tari cote

11:41, 21.02.2024 - Napoli va primi vizita catalanilor de la Barcelona in manșa tur a optimilor de finala din Champions League in aceasta seara, de la ora 22:00. Meciul poate fi urmarit in format AUDIO și liveTEXT pe GSP.ro. Televizare: Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 Napoli va primi vizita Barcelonei pe Stadio…


Ce parere ai despre aceasta stire?