Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) Ion Ceban, la tribuna ședinței CMC: „Șefa interimară a Direcției Finanțe, Rima Sciastlivîi, este de astăzi în demisie”

Publicat:

Consiliul Municipal Chișinau a decis sa continue ședința, astazi, 23 decembrie, cu incepere de la ora 10:00. Pe ordinea de zi sunt 14 subiecte, printre care și informația cu privire la situația epidemiologica in municipiul Chișinau.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Salariul prea mic in raport cu costul vieții, principalul motiv pentru demisie

11:20, 12.04.2024 - Peste jumatate dintre angajații (53%) din Romania au demisionat sau iau in considerare sa faca acest lucru, din cauza faptului ca au salarii prea mici, raportate la creșterea costului vieții.

Marcel Ciolacu, anunț bomba despre taxa pe boala. Ce decizie se va lua in cadrul ședinței de azi a Guvernului

12:10, 04.04.2024 - "Introducem azi prin ordonanta de urgenta scutirea de la plata contributiei sociale pentru indemnizatiile de concediu medical in cazul mamelor cu copii bolnavi, al gravidelor, al pacientilor cu afectiuni oncologice si al cazurilor de urgenta", a declarat Ciolacu.El a adaugat ca, prin acelasi proiect,…

Dan Sucu, actionar majoritar al FC Rapid: Mi-e greu sa vad ca existenta unor torte in tribuna poate duce la puscarie

19:00, 14.03.2024 - Actionarul majoritar al FC Rapid Bucuresti, Dan Sucu, a declarat, joi, referitor la implicarea presedintelui Daniel Niculae intr-un dosar privind introducerea de materiale pirotehnice la meciurile de fotbal, ca ii este greu sa inteleaga ca existenta unor torte aprinse ar putea duce la puscarie.

Ceban acuza PAS ca „folosește Poșta Moldovei pentru a trimite oamenilor informații mincinoase”: „Caractița galbena”

21:46, 27.02.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, acuza PAS ca „folosește Poșta Moldovei pentru a trimite oamenilor informații mincinoase și denigratoare”. Potrivit edilului, „toate instituțiile de stat sunt parte a caracatiței galbene”.

Marcel Ciolacu, inaintea ședinței de coaliție privind comasarea: „Doresc sa anunț maine tot calendarul de alegeri”

16:25, 20.02.2024 - Premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, 20 februarie, ca in ședința de coalitie pentru comasarea alegerilor, programata miercuri, se vor lua și decizii privind calendarul alegerilor din acest an, iar PSD și PNL ar putea face o alianta electorala sau una politica.„Sunt ferm convins…

Demisie din AUR dupa eșecul protestelor

12:35, 09.02.2024 - Președinte AUR Timișoara, Ovidiu Szime, a demisionat din partid, miercuri seara, deoarece nu ii sunt respectate „principiile de baza și statutul acestuia”. Potrivit liderului formațiunii, George Simion, plecarea s-ar datora de fapt unei legaturi de afinitate cu un membru social-democrat cunoscut.

Ceban nu renunța la petiția „50% pentru Chișinau”: „Banii cetațenilor merg la majorari de salarii pentru guvernanți”

11:45, 05.02.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, nu renunța la petiția „50% pentru Chișinau. La doua saptamani de la lansare, petiția a fost semnata, atat online, cat și fizic, de 30 de mii de persoane. Potrivit edilului, campania de informare va continua și pe parcursul lunii februarie.

In cadrul ședinței CMC de astazi au fost constituite trei formațiuni

15:15, 02.02.2024 - Dupa mai multe tentative eșuate, consilierii municipali s-au intrunit astazi intr-o ședința extraordinara și dupa mai multe ore de discuții in contradictoriu au fost formate trei fracțiuni in Consiliul Municipal Chișinau: Mișcarea Alternativa Naționala (MAN), Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și…


Ce parere ai despre aceasta stire?