Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liturghia de duminica, la Pestera Sf. Apostol Andrei. Ce masuri sunt luate pentru protectia enoriasilor

Publicat:

IPS Teodosie, , s a deplasat in aceasta dimineata in localitatea pentru a savarsi slujba de Liturghie la . . De altfel, cativa enoriasi au participat la slujba care a inceput in jurul orei 8.45.Pentru siguranta oamenilor, in aceste vremuri grele de pandemie, au fost marcate zonele in care pot sta enoriasii pentru a se respecta masura distantarii fizice. De altfel, masca trebuie purtata in permanenta, cu exceptiile precizate in legislatie. ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iata unde va oficia slujbe IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, in perioada 24 – 30 aprilie 2024

20:20, 23.04.2024 - Programul slujbelor pe care le va oficia IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului , in perioada 24 ndash; 30 aprilie 2024. Miercuri, 24 aprilie de la ora 6.30, va savarsi Sfanta Liturghie la Catedrala arhiepiscopala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" din Constanta; de la ora 14.15, va fi prezent in podcastul…

CTP, dupa scandalul din interiorul Bisericii: Sinodul BOR aplica regulile Mafiei și partidelor

21:30, 06.03.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat despre recentul eveniment al Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, reunit in ședința pe 29 februarie, cand IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat cu „dojana sinodala scrisa” pentru „razvratire și indisciplina”. Totodata, cel mai „șifonat“…

IPS Teodosie, reacție neașteptata dupa ce a fost sancționat de Sfantul Sinod. Ce decizie a luat Arhiepiscoul Tomisului: ”Ne pregatim de...”

12:10, 01.03.2024 - IPS Teodosie a fost taxat dur de Sfantul Sinod, in urma declarațiilor pe care le-a facut in spațiul public. Dupa decizia neașteptata, Arhiepiscopul Tomisului a reacționat și a facut declarații despre acest subiect. Iata ve a hotarat!

Sinodul BOR a decis: dojana sinodala pentru Teodosie, iar Vasile Banescu va comunica in nume propriu

18:01, 29.02.2024 - Cancelaria Sfantului Sinod a transmis in mod oficial ce masuri s-au adoptat in ședința Sinodului BOR de joi, 29 februarie 2024. Arhiepiscopul Tomisului a primit o „dojana sinodala”, in schimb purtatorul de cuvant al BOR Vasile Banescu nu va mai putea comunica in momentele importante.

Arhiepiscopul Tomisului: Barbatul trebuie sa aiba barba. Barbații fara barba sunt ciuntiti

15:55, 28.02.2024 - ​Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține ca orice barbat ar trebui sa aiba barba, cu atat mai mult slujitorii Bisericii Ortodoxe, pentru ca „barbatii fara barba sunt ciuntiti”.

Scandal in BOR. IPS Teodosie va fi judecat de Sfantul Sinod pentru „acte de razvratire, indisciplina si presiune publica”

18:16, 09.02.2024 - Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, va fi judecat de Sfantul Sinod al BOR pentru „tulburarea pacii din viața Bisericii”, „razvratire” și „indisciplina”, pentru ca a insistat in repetate randuri pentru ridicarea Arhiepiepiscopiei Tomisului la rang de mitropolie, deși nu indeplinește criteriile.

IPS Teodosie susține ca preoții nu ar trebui sa ii impartaseasca pe fumatori sau pe concubini! Noi declarații controversate: „I-as opri de la slujba”

11:20, 28.01.2024 - IPS a facut din nou declarații controversate! Arhiepiscopul Tomisului susține ca preoții nu ar trebui sa ii impartașeasca pe fumatori sau concubini. Ce a mai spus cu privire la „pacate”.

IPS Teodosie, despre femeia lauza: Poate sa se roage, insa nu are voie in biserica

23:41, 27.01.2024 - Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, afirma ca gestul unui preot de a impartasi persoane care fumeaza sau care sunt in relatii de concubinaj este un act de „iresponsabilitate” și daca un astfel de preot ar fi din Arhiepiscopia pe care o conduce, l-ar „opri de la slujba”. Potrivit acestuia, femeile…


Ce parere ai despre aceasta stire?