Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Litigii post-Brexit: Macron avertizează că Regatului Unit își joacă "credibilitatea"

Publicat:

Președintele francez a declarat vineri într-un interviu pentru ca &"credibilitatea&" este în joc în disputele post-Brexit privind permisele de pescuit și protocolul din Irlanda de Nord.
&"Nu va înșelați, acest lucru nu îi privește doar pe europeni, ci pe toți partenerii lor. Pentru ca atunci când petreceți ani de zile negociind un tratat și câteva luni mai târziu, faceți opusul a ceea ce s-a hotarât, nu este o grozava dovada a credibilitații tale&", a spus el ziarului.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Macron avertizeaza Romania: 'Ce securitate va mai avea daca Rusia caștiga in Ucraina? Am un obiectiv strategic clar'

14:25, 02.05.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron declara joi in The Economist ca o trimitere de trupe la sol in Ucraina nu este exclusa, daca Moscova ”va strapunge liniile frontului”, iar Kievul cere acest lucru, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Zboruri deviate in Marea Britanie și Irlanda

13:30, 07.04.2024 - Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat simbata cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza anularii unor zboruri. Situația a fost cauzata de o furtuna puternica, care s-a abatut asupra ambelor tari si a provocat pene de curent…

Furtuna Kathleen a provocat anularea sau devierea unor zboruri in Marea Britanie si pene de curent in Irlanda

11:30, 07.04.2024 - Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat sambata cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza anularii unor zboruri in urma unei furtuni care a provocat pene de curent ce au afectat mii de gospodarii irlandeze.

Franța și Germania avertizeaza asupra unei amenințari acute din partea teroriștilor islamiști

16:50, 25.03.2024 - O unitate a gruparii Statul Islamic, care a revendicat atentatul terorist de la Crocus City Hall din Moscova, a efectuat mai multe tentative de atac pe teritoriul Franței, a declarat președintele francez Emmanuel Macron, citat de Le Parisien. Președintele francez a comentat decizia guvernului de a ridica…

Avertismentul lui Macron. Daca Rusia va caștiga in Ucraina va amenința Romania și Moldova, iar credibilitatea Europei va fi „redusa la zero”.

13:40, 15.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat, joi, ca Rusia nu iși va opri ambițiile teritoriale daca va caștiga in Ucraina, reprezentand o amenințare pentru țarile vecine Moldova, Romania și Polonia.

Macron avertizeaza: Daca Rusia va castiga acest razboi, credibilitatea Europei „va fi redusa la zero”

00:01, 15.03.2024 - „Daca Rusia va castiga acest razboi, credibilitatea Europei va fi redusa la zero”, a avertizat joi seara presedintele francez Emmanuel Macron in cursul unui interviu televizat pe canalele France 2 si TF1, relateaza AFP.

Putin considera ca o prezenta a NATO in Ucraina nu va schimba nimic pe campul de lupta

18:10, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin da asigurari miercuri ca prezenta unor militari NATO in Ucraina, o ipoteza lansata de catre presedintele francez Emmanuel Macron, care declara recent ca nu exclude nimic in acest sens, nu va schimba nimic ”pe campul de lupta”, si evoca o ”ranchiuna” a sefului statului…

Scut nuclear european: Europa se pregatește pentru Putin. Și Trump.

16:45, 15.02.2024 - Propunerea unei posibile cooperari intre Marea Britanie, Franța și alte state europene pentru crearea unui scut nuclear european a provocat un val de dezbateri și speculații in randul liderilor politici și al experților in securitate internaționala. Un ministru german de rang inalt a sugerat ca Marea…


Ce parere ai despre aceasta stire?