Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lista bolilor transmise de țânțari. Ce ingrediente active ne protejează de mușcăturile periculoase

Publicat:

, s-au inregistrat aproape la fel de multe cazuri de boala Dengue, in 2022, comparativ cu ultimii 11 ani, arata noile cifre ale pentru Prevenirea și (ECDC), citeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volodimir Zelenski a fost pus de Moscova pe lista persoanelor cautate in Rusia

17:06, 04.05.2024 - Rusia a deschis o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, si l-a trecut pe lista persoanelor cautate, a relatat sambata agentia de presa rusa TASS, citand Ministerul rus de Interne, transmite Reuters.

Slovacia ofera protectie unui barbat acuzat ca a facut propaganda pro-rusa si care este pe lista de sanctiuni a Cehiei

17:05, 01.05.2024 - Slovacia a acordat protectie temporara unui barbat cu cetatenie ucraineana si israeliana acuzat ca a condus o campanie de influenta pro-rusa prin intermediul unui site de stiri si care se afla sub sanctiuni in Cehia, a relatat presa de la Praga, preluata de Reuters.

Boala care se raspandește rapid. Avertismentul oamenilor de știința

09:06, 26.04.2024 - Peste jumatate din populatia lumii ar putea fi expusa riscului de a contracta boli transmise de tantari, cum ar fi malaria si febra dengue, pana la sfarsitul secolului, au avertizat oamenii de stiinta, relateaza joi DPA/PA Media. Expertii au declarat ca focarele de boli transmise de tantari, asociate…

Capcane periculoase. Superbacterii transmise la om de catre caini și pisici. „Transmiterea poate avea loc prin sarutari și mangaieri”

12:55, 19.04.2024 - Nu exista nimic mai tandru și mai reconfortant decat sarutul sau imbrațișarea cainelui sau a pisicii. Cu toate acestea, astfel de gesturi simple și spontane ar putea ascunde capcane periculoase. Mai exact, ar putea deschide calea pentru transmiterea unor "superbacterii" impotriva carora antibioticele…

ONU a adoptat prima rezoluție globala care protejeaza drepturile oamenilor in fața inteligenței artificiale

21:45, 21.03.2024 - Adunarea Generala a Natiunilor Unite a adoptat joi prima rezolutie globala privind inteligenta artificiala (IA) pentru a incuraja protejarea datelor cu caracter personal, monitorizarea IA pentru riscuri si protejarea drepturilor omului, au declarat oficiali americani, relateaza Reuters, preluat de Agerpres.

O terapie noua contra cancerului pulmonar, aprobata in SUA

22:00, 03.03.2024 - O terapie noua, conceputa de Johnson & Johnson, combinata cu alte chimioterapii,  pentru tratamentul de prima linie al unui tip de cancer pulmonar a fost aprobata in SUA, transmite Reuters.  Food and Drug Administration (FDA), autoritatea de reglementare in domeniul sanatații din Statele Unite, a aprobat…

Rusia a extins lista oficialilor carora li se interzice accesul in țara, dupa sanctiunile Uniunii Europene

17:05, 23.02.2024 - Ministerul de externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

Fermierii polonezi amenința cu blocada frontierei cu Ucraina  

15:10, 20.02.2024 - Fermierii polonezi amenința cu blocada aproape totala a frontierei cu Ucraina, in incercare de a-si salva mijloacele de existenta.  Kievul afirma  ca aceasta blocada dauneaza efortului de razboi, transmit Reuters și Agerpres. Va avea loc „blocarea totala a intregului trafic la punctele de trecere a…


Ce parere ai despre aceasta stire?