Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lino Golden și-a făcut piercing! Artistul și-a schimbat surprinzător stilul după noua „achiziție”! / FOTO

Publicat:

este intr-o continua schimbare, de cand a anunțat ca va intra in forța in anul 2021! Se pare ca fostul protejat al lui se ține de cuvant, deoarece dupa ce a renunțat la nuanțele de blond și gri și s-a vopsit brunet, artistul și-a facut acum piercing! Iata ce zona a ales pentru cercelul stralucitor, dar și cat de mult și-a schimbat stilul dupa noua „achiziție”!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a facut Alex Velea cu banii pe care i-a caștigat in primii ani de cariera. Cat de mult l-a schimbat Antonia

17:01, 13.06.2024 - Deși a caștigat sume impresionante de bani in primii ani de cariera, Alex Velea nu a facut investiții prea mari pana nu a aparut Antonia in viața lui. Artista a avut o influența pozitiv asupra partenerului sau.

Machac il invinge surprinzator pe Djokovic și ajunge in prima finala ATP la Geneva

18:45, 24.05.2024 - Tomas Machac a obținut cea mai mare victorie a carierei sale, vineri, la Gonet Geneva Open, unde l-a invins pe Novak Djokovic, numarul 1 mondial, cu 6-4, 0-6, 6-1, ajungand in prima sa finala in circuitul ATP.

Misterul casei din București, folosite in trecut ca templu masonic. Mulți trec pe langa ea fara sa-i cunoasca povestea

18:30, 02.04.2024 - Printre imobilele vechi și pline de istorie care atrag mereu atenția turiștilor in București se numara și casa Maura. Stilul arhitectural controversat al acestei case a produs o serie de speculații pe seama sa. Mai exact, unii oamenii sunt de parere ca a fost in trecut un Templu Masonic.Cladirea a fost…

Cazurile de cancer la adultii tineri se inmulțesc. „Dieta noastra, stilul de viața și factorii de mediu s-au schimbat”

12:25, 02.04.2024 - In timp ce numarul deceselor cauzate de cancer continua sa scada, persoanele mai tinere, inclusiv cele care par sanatoase și in forma, sufera din ce in ce mai mult de cancere care erau rezervate grupurilor de varsta mai inaintata.

Lino Golden recunoaște ca ii e dor de Alex Velea. Artistul regreta ca s-a certat cu celebrul cantareț: "L-aș suna..."

14:45, 29.03.2024 - La aproximativ de ani de cand s-au certat și au incetat sa iși mai vorbeasca, Lino Golden recunoaște ca ii e dor de Alex Velea și ca regreta ca a avut un conflict cu celebrul artist. De asemenea, cantarețul a spus și de la ce a pornit, de fapt, cearta dintre ei.

Lino Golden a raspuns la intrebarea daca ii este dor de Alex Velea. Artistul a oferit un raspuns neașteptat: „Regret decizia mea”

12:10, 29.03.2024 - Recent, Delia și Lino au participat in cadrul unui test poligraf prin intermediul carora au ieșit la iveala detalii mai puțin știute despre relația lor, dar și despre relațiile lor cu alți oameni. Iata ce raspuns neașteptat a oferit Lino atunci cand a fost intrebat daca ii este dor de Alex Velea.

Dezvaluirile lui Carmen Barcan, terapeuta care i-a schimbat Andreei Marin stilul de viața. Ce a invațat-o: “Aici greșim” VIDEO EXCLUSIV

18:15, 28.03.2024 - Andreea Marin și Florin Busuioc se numara printre vedetele care și-au schimbat stilul de viața, reușind sa atinga greutatea ideala. Fosta prezentatoare TV a slabit 20 de kilograme, iar Busu a dat jos 24 de kilograme și mai vrea sa scape de vreo 6. In interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?