Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lili Sandu este dispusă să facă orice pentru fiul ei. Ce s-a întâmplat la grădinița micuțului / PAPARAZZI

Publicat:

este o mamica responsabila și grijulie, iar vedeta este mereu atenta sa ajunga la timp atunci cand vine vorba de fiul ei, . .ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania au fost pe urmele vedetei și au surprins cele mai tari imagini pe care vi le prezentam și voua.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andrei Vlad, prințul din povești la care viseaza toate femeile? Fotbalistul poate preda arta cuceririi / PAPARAZZI

23:00, 02.05.2024 - Sa fie oare Andrei Vlad prințul din povești la care viseaza toate femeile? Imaginile arata ca fotbalistul poate preda arta cuceririi. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație intr-un club.

Cand nu sunt pe platourile de filmare, tot de afaceri se ocupa! Cum iși petrec timpul „liber” Codin Maticiuc și Anghel Damian / PAPARAZZI

22:50, 11.04.2024 - Cand nu sunt pe platourile de filmare, tot de afaceri se ocupa! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Codin Maticiuc și lui Anghel Damian și i-au surprins in ipostaze rare și de senzație. Iata cum iși petrec timpul „liber” cei doi actori!

Ciolacu, daca nu s-ar fi facut alianta PSD-PNL: „Am fi mers la un razboi total, cum s-a intamplat in Romania intotdeauna”

22:05, 08.04.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca decizia de a face alianța cu PNL a fost luata pentru ca Romania are nevoie de stabilitate la guvernare „in timp real” și ca, daca nu ar fi facut alianța cu PNL, alegerile ar fi fost „un razboi total, cum s-a intamplat in Romania intotdeauna”.

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

Patrick Mouratoglou, declarații uluitoare despre „iadul” prin care a trecut Simona Halep: „Nu vei putea stabili ce s-a intamplat cu adevarat!”

10:55, 15.03.2024 - Patrick Mouratoglou (53 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (32 de ani), a vorbit pentru prima data dupa ce sportiva din Romania a a avut caștig de cauza la TAS. Dubla campioana de Grand Slam a dezvaluit recent ca antrenorul Patrick Mouratoglou și-a asumat greșeala in privința suplimentului contaminat.…

Cine a provocat evenimentele din 19 martie 1990, de la Targu Mureș. Kelemen Hunor are raspunsul

23:46, 04.03.2024 - "Fostii securisti l-au provocat (conflictul interetnic - n.r.). Au avut nevoie de un pretext pentru a iesi din acea incurcatura in care au intrat dupa Revolutie. Nu pot sa nominalizez, ca nu am la mine dosarul, dar exista un dosar in care se stie cine au fost cei care au lansat acolo toate provocarile…

Mihai Leu radiaza de fericire cand este in preajma soției sale! Anna i-a pus inima pe jar / PAPARAZZI

23:30, 07.02.2024 - Fara doar și poate, Mihai Leu radiaza de fericire atunci cand se afla in preajma soției sale, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea. Anna i-a pus inima pe jar fostului campion. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in…

Fostul iubit al Andreei Mantea a dat-o uitarii pe prezentatoare! Afaceristul s-a afișat cu noua iubita / PAPARAZZI

23:45, 05.02.2024 - Fostul iubit al Andreei Mantea a dat-o uitarii pe prezentatoare, iar noi avem dovada. Afaceristul s-a afișat alaturi de noua iubita. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze rare și de senzație. Iata despre cine vorbim!


Ce parere ai despre aceasta stire?