Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

#LifeStyle. De ce sughiţăm şi când trebuie să ne adresăm la medic

Publicat:

De cele mai multe ori sughitam atunci cand stomacul ne e usor iritat, fie am mancat prea rapid, am baut o cantitate prea mare de alcool si bauturi carbogazoase sau am inghitit prea mult aer.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum a devenit Valeriu Gheorghița medic militar. Celebrul doctor face dezvaluiri rare: „Familia mea nu avea o situatie financiara fericita”

23:20, 17.04.2024 - Este unul dintre cei mai cunoscuți barbați din Romania, figura lui fiind asociata cu pandemia de coronavirus, fiindca a condus campania de vaccinare. Valeriu Gheorghița a facut dezvaluiri rare despre viața sa personala, dar și profesionala. „Familia mea nu avea o situatie financiara fericita”. Valeriu…

Domeniul imobiliar, premiat la Gala Health, Beauty and Lifestyle 2024. Castigatorul a dezvaluit tendintele din piata

14:45, 27.03.2024 - Health, Beauty and Lifestyle, evenimentul cu traditie marca I Success, care celebreaza realizarile notabile din mediul antreprenorial, si-a desemnat castigatorii, in cadrul primei gale din anul 2024!

'Medic' saltat de mascați, dupa ce a stors aproape 6.000 de euro ca sa 'salveze viața' victimei unui accident imaginar

15:25, 22.03.2024 - Un tanar din Iași a reușit sa stoarca 5.500 de euro și 2.000 de lei de la o batrana, dupa ce s-ar fi dat drept medic și a pacalit-o ca nepotul ei, care ar fi suferit un accident rutier grav, are nevoie urgenta de acești bani, fiindu-i pusa in pericol viața. Barbatul nu este la prima fapta, astfel ca…

Medic de la Spitalul de Psihiatrie Balaceanca prins cand primea mita. Pe ce pusese „taxa” de 3.000 de lei

14:45, 13.03.2024 - Un medic de la Spitalul de Psihiatrie Balaceanca a fost prins in flagrant cand primea mita. Acesta ar fi primit de la mai multi pacienti sume de bani si bunuri pentru a completa documente nereale, in baza carora se obtineau ajutoare de la stat. ”Astazi, 13 martie 2024, ofiteri de politie judiciara din…

Dr. Alina Burlacu, medic primar endocrinolog Regina Maria: „Tiroida nu ne inșala, ne transmite semnale de alarma cand suntem stresați”

16:15, 05.03.2024 - Invitata in cadrul emisiunii „Cu mintea deschisa”, difuzata duminica, 3 martie, pe Digi 24, Dr. Alina Burlacu, medic primar endocrinolog in cadrul Rețelei de Sanatate Regina Maria, a vorbit despre impactul pe care stresul și suferința emoționala il au asupra bolilor endocrine și ce soluții avem pentru…

Ce spune Leon Danaila despre dieta vegetariana. Cum comenteaza celebrul medic acest stil de alimentație: "Daca mancați numai legume și fructe..."

20:20, 20.02.2024 - In ultima perioada, dietele vegetariene devin tot mai des adoptate de oameni. Motivele pentru care mulți aleg sa aiba un astfel de stil de alimentație variaza, insa unii cred ca aceasta dieta le aduce beneficii pentru sanatate. Ce spune Leon Danaila.

Gustarea pe care o mananca un medic cardiolog in fiecare zi. Mulți credeau ca e nociva, dar doctorul contrazice mitul

12:30, 15.02.2024 - Majoritatea dintre noi ne dorim sa fim sanatoși, iar asta implica, in mod clar, și o anume dieta. Dar, contrar a ceea ce se crede, exista o anume gustare care ne-ar putea ajuta in acest sens.

Cum slabești garantat 5 kilograme. Medic: „Tot ce e ambalat și sta mult pe raft e foarte concentrat in calorii”

14:00, 06.02.2024 - O metoda eficienta de a slabi 5 kilograme, fara infometare și restricții severe, se afla la indemana oricui. Dr. Mihaela Bilic ne invața cum sa avem o silueta de vis, fara mari eforturi. Exista 3 reguli de la care nu trebuie sa ne abatem.


Ce parere ai despre aceasta stire?