Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lidia Buble și-a prezentat iubitul familiei. Harlys Becerra a venit în urma cu două zile în România: „Îi face capul calendar”

Publicat:

nu iși mai incape in piele de fericire, asta pentru ca blondina este intr-o relație cu actorul spaniol, . S-au tot vehiculat vrute și nevrute in jurul acestui subiect, insa in sfarșit artista a recunoscut și și-a asumat relația cu proaspatul partener. Mai mult decat atat, dupa numeroase fotografii in care iubirea se citește pe chipul lor, cei doi indragostiți au trecut la un alt nivel, astfel frumoasa blondina l-a prezentat membrilor familiei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rapid și-a prezentat noul antrenor: „Cel mai titrat specialist strain venit in Romania”

15:46, 20.05.2024 - Rapid București a terminat play-off-ul SuperLigii cu o victorie impotriva campioanei FCSB, iar gruparea giuleșteana a anunțat luni ca a dat lovitura pentru urmatorul sezon: Neil Lennon a fost numit in funcția de antrenor principal.

Xtra Night Show. Imagini rare cu Lidia Buble și Horațiu Nicolau, la petrecerea de 1 Mai. Cum au sarbatorit artista și iubitul afacerist / VIDEO

22:35, 02.05.2024 - Apariție surpriza la petrecerea de 1 Mai din Mamaia! Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost filmați impreuna, de mana, la intrarea intr-unul dintre cele mai de fițe cluburi de pe litoral. Iata cum au petrecut unul dintre cele mai discrete cluburi din Romania!

Povestea neștiuta a studentului de geniu din Romania: A prezentat 2 invenții care ar putea schimba lumea

08:36, 28.04.2024 - Tudor-Catalin Codreanu, student al Academiei Fortelor Terestre (AFT) "Nicolae Balcescu" din Sibiu, a fost decorat cu Emblema de Onoare pentru mai multe inventii ale sale, printre care si o casa inteligenta sau o statie meteo autonoma, informeaza Agerpres.

Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, impart orice! Dovada ca relația lor „merge ca pe roate” / PAPARAZZI

22:50, 19.04.2024 - Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, impart orice! Avem dovada ca relația lor „merge ca pe roate”. De ce spunem asta? Ei bine, paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” omului de afaceri și l-au surprins in ipostaze rare și de senzație. Iata ce…

Lidia Buble a dezvaluit ca are mai multe surse de venit si nu doar muzica ii aduce multi bani: „Din asta traiesc”

21:15, 13.04.2024 - Una dintre cele mai indragite si populare artiste din Romania, Lidia Buble a acordat un interviu pentru unica.ro, in care a vorbit foarte deschis despre viata sa, marturisind ca are mai multe surse de venit.

Cel mai ciudat mesaj pe care l-a primit Catalin Bordea. A venit din partea familiei: ”Empatie zero”

00:00, 26.03.2024 - Catalin Bordea se poate lauda cu succesul pe careil are in Romania. Este cunoscut de toata lumea și indragit pentru glumele pe care le face. Cu toate ca mereu a fost susținut de familia sa, bunica i-a transmis un mesaj neașteptat, venind din partea intregii familii.

Piedone, apariție spectaculoasa la TV:„Am venit cu uneltele de munca, aer proaspat și verde”

22:30, 18.03.2024 - Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) pentru funcția de primar al Capitalei, a facut o apariție neobișnuita luni seara la Romania TV. Edilul Sectorului 5 , Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat imbracat ca un muncitor, purtand o vesta reflectorizanta și o casca…

Dragostea plutește in aer pentru Daniela Nane și iubitul ei. Ipostazele romantice in care au fost surprinși cei doi / PAPARAZZI

23:00, 29.02.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro reușesc intotdeauna sa le surprinda pe vedetele din Romania in cele mai inedite ipostaze. De data aceasta, Daniela Nane și iubitul sau, tenorul Octavian Ene, au fost vazuți in timp ce ieșeau de la un eveniment cu mare ștaif din Capitala.


Ce parere ai despre aceasta stire?