Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liana Voiculescu, la Secvential: “Cred ca Dan Voiculescu si-a gasit linistea in relatia cu Dumnezeu”

Publicat:

Un interviu emotionant a avut loc duminica, la emisiunea Antenei 3, “Secvential&": , realizatorul si prezentatorul emisiunii a stat de vorba despre zilele de dupa condamnarea lui cu partenera sa de viata, .

Ea a marturisit telespectatorilor Antenei 3 seria de schimbari prin care a trecut dupa 8 august 2014 si a vorbit cu o sinceritate dezarmanta despre ele. Una dintre intrebarile pe care a adresat-o a fost daca l-a iertat pe Basescu.

“Dan e un om foarte bun. Sunt convinsa ca multa…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Loghin și Maria Ciobanu, rivale de-o viața? Adevarul despre relația lor: ”In America n-o mai pescuiește nimeni!”. Cum au ratat sa se incuscreasca? EXCLUSIV

16:30, 14.05.2024 - S-a tot spus și scris ca intre Maria Ciobanu (86 de ani) și Irina Loghin (85 de ani), valoroasele noastre artiste, a existat, inca din anii comunismului, o puternica rivalitate. Iata insa ce spune Irina Loghin, exclusiv pentru Playtech Știri, despre toate aceste zvonuri, care este, de fapt, adevarata…

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au desparțit dupa 3 ani de relație: „Avem episoadele noastre de pauza”

14:45, 10.05.2024 - Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au desparțit dupa o relație de 3 ani. Tanarul antreprenor a dezvaluit in emisiunea lui Catalin Maruța ca povestea de dragoste cu artista a ajuns la final.Dupa o relație frumoasa care a durat 3 ani, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au decis sa puna capat poveștii…

Ultimele ore din viața Mirelei, femeia ucisa de turc. Familia tinerei a facut dezvaluiri despre relația victimei cu criminalul

09:55, 17.04.2024 - Ies la iveala detalii despre ultimele momente din viața femeii ucise de afaceristul turc. Familia victimei a vorbit despre relația dintre aceasta și cel care i-a luat viața, dar și despre ce s-a intamplat dupa dispariția femeii de 38 de ani.

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Soția lui Pepe a vorbit despre relația cu artistul. Ce se intampla in casnicia lor. „Ne-am asumat asta. Sunt momente cand el este mai dur”

11:15, 27.02.2024 - Pepe și Yasmine formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in secret, chiar inainte sa devina parinți, iar acum, aceștia fac noi declaratii despre cum merg lucrurile in relația lor.Yasmine Ody i-a daruit lui Pepe un baietel, in urma cu doi ani, iar de atunci viața…

In ce relații a ramas Cristina Cioran cu Alex Dobrescu, tatal fiicei sale: „Așa cum taica-su o va trata pe ea, așa va știi ca e normalitatea”

15:55, 21.02.2024 - Cristina Cioran s-a despațit cu mare scandal de tatal fiicei sale, insa in prezent are o relație civilizata cu Alex Dobrescu. Vedeta a fost invitata la podcastul lui Jorge, unde a vorbit și despre cel mai greu moment din viața ei.In anul 2021, Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe, care a venit…


Ce parere ai despre aceasta stire?