Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LEU 24 - 30 septembrie.

Publicat:

sunt pregatiti de plecare in concediu sau intr-o scurta calatorie de weekend inca de vineri si din acest motiv cam toata saptamana o sa o tineti tot intr-o vacanta bine gandita. Nu prea va place sa vorbiti fara sa spuneti ceva, pentru ca vi se pare ca viata e mult prea importanta, prin urmare creati multe situatii favorabile intelegerii superioare a lucrurilor pe care le doriti. Manati de aceste dorinte veti face ce puteti ca sa fiti intelesi, respectati si iubiti. Adica, cei care ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop zilnic: Vineri, 8 februarie: Nativii Leu se pregatesc pentru o cerere in casatorie

22:54, 07.02.2019 - Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 8 februarie pentru fiecare zodie in parte. Daca vrei sa afli cum stai cu dragostea, cu sanatatea și daca caștigi sau pierzi bani, citește in continuare horoscopul zilei de 8 februarie.

Horoscop zilnic: Vineri, 25 ianuarie! Nativii Leu hotarasc sa spuna "Da" casatoriei

22:22, 24.01.2019 - Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 25 ianuarie pentru fiecare zodie in parte. Daca vrei sa afli cum stai cu dragostea, cu sanatatea și daca caștigi sau pierzi bani, citește in continuare horoscopul zilei de 25 ianuarie.

HOROSCOP ZILNIC - 11 IANUARIE: Nativii Leu petrec momente de poveste in cuplu, iar Balantele ixi reamenajeazE casa

21:46, 10.01.2019 - Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 11 ianuarie pentru fiecare zodie in parte. DacE vrei sE afli cum stai cu dragostea, cu sEnEtatea "i dacE ca"tigi sau pierzi bani, cite"te in continuare horoscopul zilei de 11 ianuarie.

HOROSCOPUL ZILEI: 23 OCROMBRIE - Nativii Leu vor sa isi schimbe locul de munca

23:00, 22.10.2018 - Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 23 octombrie pentru fiecare zodie in parte. Daca vrei sa afli cum stai cu dragostea, cu sanatatea și daca caștigi sau pierzi bani, citește in continuare horoscopul zilei de 23 octombrie. 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Nativii Leu au parte de intalniri si discutii neasteptate, iar Pestii cer ajutorul unui specialist

21:17, 19.09.2018 - Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 20 septembrie pentru fiecare zodie in parte. Daca vrei sa afli cum stai cu dragostea, cu sanatatea și daca caștigi sau pierzi bani, citește in continuare horoscopul zilei de 20 septembrie. 

HOROSCOPUL ZILEI: 22 AUGUST - Nativii Leu trec printr-o perioada solicitanta

21:26, 21.08.2018 - Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 22 august pentru fiecare zodie in parte. Daca vrei sa afli cum stai cu dragostea, cu sanatatea și daca caștigi sau pierzi bani, citește horoscopul zilei de 22 august.

HOROSCOPUL ZILEI: 16 IULIE - Nativii Leu fac o investiție inspirata

21:26, 15.07.2018 - Horoscopul zilei de 16 iulie aduce multe vesti bune pentru nativii din zodiac. In timp ce, unii nativi vor avea parte de o perioada cu multe cheltuieli si probleme, altii se vor bucura din plin de cei dragi si de oportunitati. Vezi mai jos ce ti-au pregatit astrele in horoscopul realizat de astrologul…

HOROSCOPUL ZILEI: 28 MARTIE - A sosit vremea unor schimbari pentru nativii Leu

21:36, 27.03.2018 - Horoscopul zilei de 28 martie vine cu vesti si noutati pentru toate zodiile. Pentru unii nativi se anunta vesti importante in dragoste, pentru altii in cariera, iar altora li se dau sfaturi pentru sanatate. Ce trebuie sa stiti pentru fiecare zodie veti afla in continuare din horoscopul realizat de astrologul…

Cuvinte cheie:

manati nativii leu

Ce parere ai despre aceasta stire?