Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leo de la Strehaia şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre MOARTEA tatălui său! "Pentru mine a fost un şoc"

Publicat:

Leo de la Strahaia si-a deschis sufletul astazi, la "", si a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viata sa, moartea tatalui.

Leo de la Strehaia era extrem de apropiat de tatal sau, iar vestea mortii lui a cazut ca un trasnet în lumea "". În ziua în care parintele sau s-a stins, Leo nu era acasa, lucru pe care barbatul îl regreta enorm.

"A facut un infarct. Iar asta pentru mine a fost un soc. Pâna atunci nu stiam ce înseamna moartea. Eu nu eram acasa

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost gasita minora disparuta de doua zile de acasa; a dormit intr-o livada, de frica tatalui

17:25, 30.03.2024 - Minora in varsta de 13 ani, din comuna Stanita, care era disparuta de doua zile, a fost gasita de politistii si pompierii care au cautat-o in cursul zilei de sambata, potrivit Agerpres. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Neamt, fetita a refuzat sa vina acasa de frica tatalui si a…

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

"Cu sufletul copleșit de tristețe, ma simt dator sa clarific poziția mea": Marian Oprișan, anunț dupa moartea lui Catalin Toma, privind atribuțiile de președinte al CJ Valcea

16:41, 21.02.2024 - Marian Oprișan, vicepreședintele PSD al Consiliului Județean Vrancea, a facut un anunț privind mandatul de președinte al CJ, dupa moartea liberalului Catalin Toma, cel care se afla in fruntea instituției.

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

Șerban Huidu a facut pace cu Andreea Esca, dupa ce a dat la TV imagini cu ea injurand: „M-a sunat, am vorbit”. Ce spune despre copiii ei

10:10, 09.02.2024 - Șerban Huidu a incheiat scandalul cu Andreea Esca, care l-a amenințat cu procesul dupa ce a dat la „Cronica Carcotașilor” imagini cu ea injurand. Intr-un interviu pentru Cancan, prezentatorul spune ca acum are o relație buna cu vedeta Pro TV. In urma cu mai mulți ani, in emisiunea „Cronica Carcotașilor”…

Cristina Pucean, devastata dupa moartea tatalui ei. Iubita lui Bogdan de la Ploiești sufera de fiecare data cand iși amintește de el: ”Aș da ani din viața mea...” / FOTO

19:40, 03.02.2024 - Deși au trecut cateva luni de la moartea tatalui ei, Cristina Pucean sufera la fel de mult. Dansatoarea este devastata de durere și are ochii in lacrimi de fiecare data cand vorbește despre el. In urma cu puțin timp a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?