Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legiştii au anunţat verdictul: cunoscutul actor s-a sinucis prin otrăvire cu alcool

Publicat:

Actorul, care avea o inaltime de 81 de centimetri, a murit pe 21 aprilie, la varsta de 49 de ani. In urma unei autopsii si a altor teste realizate, medicii legisti au transmis ca el a murit din cauza efectelor alcoolului si au decis ca s-a sinucis.

Troyer a crescut in comunitatea Amish din Michigan si a devenit celebru gratie rolului Mini-Me din franciza „". Dupa debutul in serie, in 1999, in „", el l-a jucat pe Griphook in „ and the Sorcerer's Stone" si pe in „".

Actorul s-a luptat cu dependenta de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O femeie și-a injunghiat mortal fiul, apoi a mințit poliția ca s-a sinucis

19:20, 01.05.2024 - O femeie, de 58 ani, din localitatea bihoreana Borozel, a fost reținuta marți seara, pentru 24 de ore, dupa ce și-a injunghiat mortal fiul, apoi a sunat la 112 și a spus ca barbatul s-a sinucis. Potrivit ebihoreanul.ro, femeia a sunat la 112 marți, dupa ora 20, și a spus poliției ca fiul ei s-a injunghiat…

O femeie de 101 ani este confundata cu un bebeluș de fiecare data cand zboara cu avionul

14:40, 30.04.2024 - Insoțitorii de zbor de pe o cursa American Airlines se așteptau sa aiba grija de un copil, in timpul unui zbor de la Chicago la Marquette, Michigan, dar au fost surprinși sa constate ca pe locul respectiv sta o femeie in varsta, relateaza Business Insider.

Purtatorul de cuvant al Meta Platforms, condamnat in Rusia la sase ani de inchisoare, in lipsa, ”pentru apararea terorismului”

07:00, 23.04.2024 - Meta insasi este desemnata o organizatie extremista in Rusia, iar platformele sale de socializare Facebook si Instagram au fost interzise in tara din 2022, cand Rusia a invadat Ucraina. Meta nu a raspuns imediat la o solicitare de comentariu. Stone, directorul de comunicare al Meta, nu a putut fi contactat…

Poate Romania sa depașeasca Elveția? „Puteam sa devenim, repede, sa fim tigru”. Opinia unui controversat antreprenor

06:55, 24.03.2024 - Cunoscutul și controversatul antreprenor Cristian Sima, care locuiește in Elveția, a vorbit despre șansele Romaniei de a scapa de coada clasamentelor din UE și chiar sa depașeasca economii de top ale Europei.

Un politist de 39 de ani din Roman s-a sinucis in locuinta sa, cu arma din dotare

16:56, 18.03.2024 - Un politist in varsta de 39 de ani de la Biroul Rutier Roman s-a sinucis luni, 18 martie, in locuinta sa, a anunțat IPJ Neamț, care a precizat ca barbatul era angajat in Politie de sapte ani, fiind declarat apt la testul psihologic, transmite site-ul local Newsallert.Polițistul se afla in timpul serviciului,…

FOTOGRAFIE-DOCUMENT: Romanii-Ardeleni și miracolul american

19:45, 29.02.2024 - Cunoscutul gazetar și om de radio Ioan Vulcan-Agnițeanul a prezentat, in premiera in ediția print a ziarului Mesagerul de Sibiu, acum si in cotidianul nostru, o fotografie-document unica, care reprezinta un grup de romani ardeleni ce au emigrat in America, la inceputul anilor 1900.

Biden, caștigator al alegerilor primare din Michigan. Critici pentru sprijinul acordat Israelului: „Finanțeaza bombele care cad peste apropiați”

10:36, 28.02.2024 - In urma alegerilor primare democrate din Michigan, președintele american Joe Biden a obținut o victorie detașata, consolidandu-și poziția pentru nominalizarea drept candidat al Partidului Democrat la alegerile prezidențiale din noiembrie.


Ce parere ai despre aceasta stire?