Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Le face concurenta modelelor Victoria's Secret. Cat de sexy s-a facut Kaley Cuoco dupa divort

Publicat:

Surse apropiate din anturajul ei au dezvaluit chiar, in urma cu putin timp, ca "faza de luna de miere" s-a incheiat pentru ea si Ryan, si ca ambii isi dau seama cat sunt de nefericiti unul langa celalalt.

"I-am vazut in oras recent, iar tensiunea dintre ei era vizibila cu ochiul liber. Era clar ca trecusera de faza de indragosteala, iar acum incercau sa-si salveze casnicia prin intalniri. Cu toate acestea, pareau amandoi extrem de nefericiti", a dezvaluit sursa pentru revista People.

De cand este din nou libera, se spune ca vedeta din "" a inceput o…

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Echipa lui Chef Orlando Zaharia a caștigat battle-ul ieri seara, la Chefi la cuțite. O concurenta, eliminata la proba individuala

12:11, 25.04.2024 - Cel de-al treilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus victoria echipei conduse de Chef Orlando Zaharia, dupa un battle cu o provocare dificila, dar și cu doua amulete care au zdruncinat ordinea la bancurile de lucru.

SUA au trimis in secret rachete cu raza lunga de acțiune in Ucraina. Ucrainenii le-ar fi folosit deja in Crimeea (surse)

21:26, 24.04.2024 - SUA au livrat Ucrainei la inceputul acestei luni rachete cu raza lunga de acțiune ATACMS, pe care administrația Biden a refuzat anterior sa le trimita, dar președintele american ar fi aprobat, conform unor surse, introducerea acestora in pachetul de ajutor de 300 de milioane de dolari aprobat pe 12…

Lidia Buble a dezvaluit ca are mai multe surse de venit si nu doar muzica ii aduce multi bani: „Din asta traiesc”

21:15, 13.04.2024 - Una dintre cele mai indragite si populare artiste din Romania, Lidia Buble a acordat un interviu pentru unica.ro, in care a vorbit foarte deschis despre viata sa, marturisind ca are mai multe surse de venit.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Anunțul facut de Andreea Ibacka. Și-a deschis sufletul in fața Ilincai Vandici. „Am dat casting pentru emisiunea Bravo, ai stil”

16:00, 05.04.2024 - De-alungul carierei, Andreea Ibacka a participat la multe castinguri, pentru diferite roluri in filme sau pentru a prezenta diverse emisiuni. Vedeta a fost invitata in cadrul podcast-ului prezentat de Ilinca Vandici și a vorbit despre ce s-a intamplat atunci cand a mers la casting.Andreea Ibacka a fost…

Putin, discurs in Piata Rosie din Moscova, unde se sarbatorește realegerea sa si 10 ani de la anexarea Crimeei. „Crimeea s-a intors in portul natal”

19:05, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a urcat luni seara, 18 martie, pe o scena din Piata Rosie din Moscova, acolo unde este organizat un concert si un miting pentru a sarbatori aniversarea a 10 ani de la anexarea ilegala a Crimeei, precum și victoria sa in alegerile prezidențaiale, transmite BBC.Rusia sarbatoreste…

Florinel Coman a dezvaluit cine a fost omul meciului in victoria cu Petrolul

23:25, 03.03.2024 - FCSB s-a impus greu duminica seara in duelul cu Petrolul Ploiești (1-0), iar echipa antrenata de Elias Charalambous s-a distanțat la 13 puncte de locul doi, ocupat in prezent de Rapid București.


Ce parere ai despre aceasta stire?