Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații în scandalul divorțului!

Publicat:

Divorțeaza sau nu Prodanca de Reghe? Aceasta este intrebarea de pe buzelor tututor, dupa ce antrenorul a confirmat public separarea de sexy-impresara. neaga insa afirmațiile, spunand ca mariajul ei este inca funcțional. Laurențiu Reghecampf a decis sa vorbeasca la mai bine de doua saptamani de cand a surprins... The post Laurențiu Reghecampf, primele declarații in scandalul divorțului! appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Avocatul lui Laurențiu Reghecampf, detalii despre noul proces cu Anamaria Prodan. Declarații inedite: „A gasit...”

00:45, 14.06.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai termina. Antrenorul a acuzat-o pe fosta soție ca a instrainat unul dintre bunurile pentru partaj, motiv pentru care a mers cu poliția la poarta acesteia. Cei doi au intra intr-un nou proces, iar avocatul fsotului fotbalis a oferit mai…

(video) Pasha Parfeni iși șocheaza fanii: Interpretul divorțeaza de șotie, dupa 15 ani de casatorie. Primele declarații

09:50, 16.05.2024 - Pasha Parfeni iși șocheaza fanii. Interpretul a anunțat ca divorțeaza de șotia sa, Iuliana, dupa 15 ani de casatorie. „La un moment dat ceva nu a mers bine, așa ceva se intampla, suntem și noi oameni. Imi vine foarte greu sa vorbesc despre asta”, a declarat artistul intr-un filmuleț pe rețele.

Anamaria Prodan continua scandalul cu Reghecampf. Dezvaluirile uimitoare facute despre antrenor de afacerista: „Nu mai are dreptul la nivel mondial”

10:41, 11.05.2024 - Tocmai cand apele pareau sa se linișteasca, Anamaria Prodan continua scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Oamenii legii au pus poprire pe bunurile comune, inclusiv pe locuința. Antrenorul nu ar mai putea sa iși desfașoare activitatea profesionala așa cum și-ar dori: „Nu mai are dreptul”. Scandalul dintre…

Mega-scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Antrenorul acuza ca i-au fost furate un bolid de lux și o barca. Ce spune Prodanca?

13:36, 10.05.2024 - Un nou mega-scandal zdruncina showbiz-ul romanesc! Scandalul dintre Prodanca și Reghe continua de aceasta data cu acuzații grave de furt. Vorbim despre un prejudiciu care se ridica la sute de mii de euro! Laurențiu Reghecampf a depus o plangere la poliție, dupa i-au disparut un bolid de lux și o ambarcațiune…

Anamaria Prodan cere audierea Corinei Caciuc! Ce a declarat dupa ce a lipsit de la proces și de ce acesta s-a amanat din nou

17:31, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a se termina prea curand, deși impresara spera și susține ca se va incheia cat mai repede posibil! Iata de ce s-a ajuns la dorința de a fi audiata Corina Caciuc in procesul divorțului.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Diana Șoșoaca, noi declarații in scandalul divorțului. Cu ce il amenința senatoarea pe soțul Silvestru

14:35, 22.03.2024 - Dupa ce soțul a amenințat-o cu divorțul și ca vrea sa ii ia numele, Diana Șoșoaca nu s-a lasat mai prejos și spune ca ar putea sa il tarasca in instanțele judecatorești și zece ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?