Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

lauraadamache.ro: Ciorba de perisoare, reteta mamei mele

Publicat:

Ciorbele si au gasit intotdeauna un loc de cinste pe masa romanilor. Nu cred ca exista gospodine care nu au preparat macar o data in viata o ciorba delicioasa. Ciorbele sunt preparate satioase si gustoase, apreciate de romani in orice sezon.Desi multi dintre noi cred ca ciorba este un preparat traditional romanesc, aceasta isi are originea in ccedil;orba in limba turca . Ei au pregatit pentru prima data ceea ce noi numim astazi ciorba. ciorba de perisoare se numeste Kou ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat orez se pune la ciorba de perișoare. Pontul bucatareselor pricepute pentru un gust ca la mama acasa

20:40, 05.06.2024 - Cand vine vorba de supe, ciorbe și borșuri tradiționale, ciorba de perișoare se afla in topul preferințelor romanilor. Aceste preparat este de-a dreptul delicios și foarte hranitor, perfect pentru orice sezon. Dupa cum bine știm, orezul joaca un rol extrem de important la prepararea acestei ciorbe.…

Cum se face ciorba de salam care a innebunit TikTok-ul

20:30, 30.05.2024 - Ciorba de salam a devenit recent virala pe TikTok, captand atenția romanilor datorita combinației sale neașteptate de ingrediente și a procesului simplu de preparare. Popularitatea acestei rețete pe platformele de social media se datoreaza, in mare parte și gustului inedit. Rețeta a devenit un adevarat…

Care este cea mai consumata ciorba din Romania. Face furori si printre turistii straini, intreaba de ea la orice restaurant traditional

20:30, 21.05.2024 - Ciorbele si supele sunt vedetele bucatariei romanesti, fara indoiala. Isi gasesc locul pe masa romanilor aproape in fiecare zi, mai ales in sezonul rece. In functie de regiune, acestea sunt preparate cu ingrediente diferite, motiv pentru care multi se intreaba care este cea mai cunoscuta ciorba in Romania.…

Reteta veche de ciorba de fasole cu afumatura. Asa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

18:10, 15.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna ciorba de fasole, iți propunem o rețeta veche de 100 ani. Așa se prepara in trecut, dar prea puține gospodine au pastrat tradiția in timp. Ce ingredient secret adaugau in preparat, pe langa afumatura. Cea mai buna ciorba de fasole Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole…

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?