Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Andreşan şi Grasu XXL au aflat sexul bebeluşului. "E un copil aşteptat"

Publicat:

Laura Andreșan si Grasu XXL vor avea o fetița. Cei doi sunt foarte bucuroși, dat fiind faptul ca totul a fost programat, iar ei iși doreau foarte mult un copil. Momentan, artistul nu a vrut sa dea detalii cu privire la numele micuței.

si Grasu XXL vor deveni PARINTI. Cei doi au o relatie de peste 10 ANI

"Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tata! O sa avem o fetița! Nu am hotarat inca numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amandoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere", a spus Grasu XXL.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) Panoul de baschet de la Tiraspol, care a cazut peste un copil - un pericol zilnic: „Cade mereu. Cat pe ce sa striveasca și o fetița”

11:26, 07.06.2024 - Panoul de baschet din curtea unui bloc din orașul Tiraspol, care a strivit ieri un copil, a mai cazut, anterior, și peste alți minori. Un baiat povestește, pentru presa locala, ca a pațit-o chiar prietenul lui, care din fericire, nu a avut nevoie de ajutor medical.

Cum s-a schimbat viața lui Liviu Teodorescu de cand a devenit tata și ce spune despre participarea la Asia Express. „O perioada de timp vom fi nevoiți sa stam pe acasa”

13:10, 20.05.2024 - Liviu Teodorescu a devenit tata anul trecut, iar de atunci viața lui s-a schimbat total. Artistul și soția lui iși dedica majoritatea timpului creșterii fetitei lor, iar fostul concurent de la Te cunosc de undeva spune cum se imparte intre cariera și familie.„Daca e treaza (n.r. fiica lui) repet cu…

Cainele unei familii din Mihai Viteazu a fost gasit tocmai in Hunedoara! Proprietarul este așteptat sa-l revendice!

11:50, 06.05.2024 - Pe grupul „Animale Turda” a aparut un anunț conform caruia un cațel aparținand unui proprietar din comuna Mihai Viteazu a fost gasit in Hunedoara. Cainele, un mascul din rasa AKITA INU, a fost gasit in localitatea Oraștișoara de Jos din Hunedoara. Cel mai probabil avea microcip iar acum proprietarul…

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Copil dat spre adoptie din motive socante

08:40, 05.04.2024 - Doi tineri din Statele Unite și-au dat fetița de trei luni spre adopție din motive socante: nu se potrivește cu stilul lor de viața.  Mama bebelușului s-a intors la serviciu la scurt timp dupa naștere, iar soțul ei lucra și el. Nimeni nu putea avea grija de micuța. Mai mult, femeia nu și-a dorit fetița…


Ce parere ai despre aceasta stire?