Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Lașii” de la New York Times i-au „vândut” pe americani, acuză Donald Trump

Publicat:

a blamat ziarul (NYT) de tradare, pentru ca a publicat un articol in care susținea ca intensifica atacurile cibernetice impotriva Moscovei.  „Puteți sa credeti ca New York Times tocmai a publicat un articol in care afirma ca intensifica in mod substantial atacurile cibernetice impotriva Rusiei? […]

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA condamna atacurile cibernetice din Europa si acuza Rusia

23:00, 03.05.2024 - Diplomatia americana a condamnat vineri o recenta campanie de atacuri cibernetice in Europa si a atribuit Rusiei responsabilitatea pentru aceste actiuni, asa cum au facut deja guvernele german si ceh, relateaza AFP.

SUA acuza Rusia pentru atacurile cibernetice in Europa: Condamnam cu fermitate acțiunile serviciului rus de informații

21:25, 03.05.2024 - Diplomatia americana a condamnat, vineri, o recenta campanie de atacuri cibernetice in Europa si a atribuit Rusiei responsabilitatea pentru aceste actiuni, asa cum au facut deja guvernele german si ceh, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Apocalipsa dupa Emmanuel Macron: „Europa ar putea muri!”. Ce l-a speriat pe președintele Franței

16:01, 25.04.2024 - Cu doar trei ani ramasi din al doilea si ultimul sau mandat si dupa ce si-a pierdut majoritatea parlamentara in 2022, Emmanuel Macron, in varsta de 46 de ani, vrea sa le arate criticilor sai ca isi pastreaza energia si gandirea proaspata care l-au propulsat la presedintie in 2017."Exista riscul ca Europa…

Ucraina a premiat mai mulți hackeri pentru atacurile cibernetice impotriva Rusiei - BBC

08:50, 04.04.2024 - Mai mulți hackeri care efectueaza atacuri cibernetice impotriva Rusiei au primit premii de la armata ucraineana. Practica anumitor state de a incuraja hackerii civili este insa una care ridica semne de intrebare și arata felul in care se schimba tacticile razboiului modern, scrie BBC.

Statul Islamic a revendicat atacul cu zeci de morți de la Moscova

07:56, 23.03.2024 - Oameni inarmați și imbracați in camuflaj au deschis focul asupra spectatorilor de la un concert de langa Moscova vineri, ucigand cel puțin 60 de persoane și ranind 145. Gruparea jihadista Statul Islamic (ISIS) a revendicat atacul, potrivit Reuters.Luptatorii Statului Islamic „au atacat o mare adunare…

Moscova acuza ca prin noile sancțiuni SUA vrea sa influențeze alegerile prezidențiale din Rusia

22:00, 23.02.2024 - Cele circa 500 de noi sanctiuni impotriva Rusiei, anuntate vineri de Statele Unite, urmaresc sa creeze disensiuni intre cetatenii rusi inaintea alegerilor prezidentiale din martie, a declarat ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov, conform agentiei TASS preluate de AFP.

SUA anunța noi sancțiuni „majore” impotriva Rusiei: Sa raspunda pentru moartea lui Navalnii

22:50, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de „sanctiuni majore” impotriva Moscovei in urma decesului in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

SUA vor adopta vineri „sanctiuni majore” impotriva Rusiei in urma morții lui Navalnii

20:25, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de„sanctiuni majore" impotriva Moscovei in urma morții in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?