Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laptele de migdale - beneficii și contraindicații. Este cel mai consumat lapte în timpul postului

Publicat:

Laptele de migdale poate fi un adevarat aliat in timpul postului. Iata ce beneficii, dar și contraindicații are. Cum pote fi consumat, cat de bogat este in vitamine și minerale. Este bine știut ca poate fi consumat atunci cand vrei sa ții o dieta. Iata cate calorii are un pahar de lapte de migdale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este laptele de migdale mai sanatos decat cel de vaca? Ce spun dieteticienii

15:21, 13.06.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cat de bun este pentru tine laptele de migdale, asigura-te ca ții cont de sfaturile unui dietetician inainte de a renunța la laptele de vaca pentru aceasta varianta, recomanda eatthis.com.

Cele mai bune ceaiuri pentru guta. Beneficii și contraindicații

09:06, 10.06.2024 - Guta este o forma dureroasa de artrita, cauzata de acumularea excesiva de acid uric in sange și in articulații. Aceasta poate duce la inflamație severa, dureri intense și mobilitate redusa. In cautarea unor soluții naturale pentru a gestiona simptomele gutei, ceaiurile medicinale pot fi potrivite.

Eveniment neobișnuit in Duminica Floriilor. De ce au consumat romanii atat de puțin curent electric?

12:36, 29.04.2024 - Pe toata perioada de radiație solara semnificativa – Duminica Floriilor a fost o zi insorita, consumul instantaneu a fost sub 3.900 MW, abia spre ora 17 trecand pragul de 4.000 MW, potrivit Economica. Acest consum neverosimil de mic ar fi cel mai mic din ultimii opt ani, cel puțin, fiind și voci care…

VIDEO | Cunoscut prezentator, comportament ciudat in timpul unei emisiuni TV. Ce masuri a luat conducerea postului

17:36, 27.04.2024 - Rageh Omaar, un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat in timpul unei emisiuni. El s-a balbait frecvent și s-a chinuit sa termine de citit buletinul de știri. Emisiunea live i-a ingrijorat pe fanii prezentatorului care au aflat ca Omaar a primit ingrijiri medicale, conform Mediafax.

Rețeta de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregatit in timpul postului

23:26, 18.04.2024 - Deserturile sunt preferate de mulți romani, astfel ca sunt preparate des. Rețeta de mai jos este ideala pentru toți pretențioșii, iar gustul te va face sa te indragostești. Se prepara simplu și nu vei avea nevoie de multe ingrediente.

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Paine cu lapte batut in aluat. Cea mai pufoasa și alba paine

09:40, 25.03.2024 - Painea de casa este, de cele mai multe ori, mai gustoasa decat painea din comerț. Controlul ingredientelor este la tine, dar și satisfacția obținerii unui produs preparat in casa. In plus, mirosul aluatului copt, care inunda bucataria, te poarta cu nostalgie catre casa bunicii și al ei carnețel cu rețete…


Ce parere ai despre aceasta stire?