Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lady Gaga a vorbit pentru prima dată despre moartea bunului ei prieten Tony Bennett, după ce a menținut tăcerea săptămâni bune

Publicat:

și au avut o prietenie bine sudata. Moartea cantarețului american de muzica pop și jazz a picat ca un trasnet asupra celebrei artiste. Acum, a vorbit pentru prima data despre Tony, dupa saptamani bune in care a ramas tacuta.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație! Primul spital unde a fost internat Florin Piersic rupe tacerea. Detaliul cheie care s-a aflat abia acum

19:56, 13.05.2024 - In ultimele saptamani, Florin Piersic a fost internat in patru instituții medicale pentru a fi tratat de septicemie. Primul spital la care a ajuns marele actor a rupt tacerea. Apar noi informații despre condiția medicala a pacientului: „La momentul internarii exista infecția”. Florin Piersic Florin…

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

Surorile lui Gabi Stangau, impietrite de durere, dupa moartea violonistului. Una dintre ele și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu doar cateva saptamani: „Ai plecat prea repede” / FOTO

10:40, 22.02.2024 - Ultimele zile au fost cumplite pentru apropiații lui Gabi Stangau. Violonistul a fost inmormantat ieri și, de departe, cele mai grele au fost pentru familia lui. Mama lui, Livia, și-a pierdut soțul, iar acum unul dintre baieți, iar surorile lui un om deosebit, dupa cum il descriu cele doua.

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.

Donald Trump rupe tacerea dupa moartea lui Navalnii. Mesaj criptic pe propria rețea sociala

16:51, 19.02.2024 - Donald Trump, care a atras critici in calitate de președinte al SUA pentru laudele aduse liderului rus Vladimir Putin, a facut primul sau comentariu public despre moartea liderului opoziției ruse Aleksei Navalnii, luni, intr-o postare criptica pe rețeaua sociala Truth Social, conform Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?