Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacul Văcăreşti ar putea fi declarat parc natural la mijlocul lunii iunie

Publicat:

Procedura a fost inceputa, desi o parte din teren este revendicata de fostii proprietari, care au avut case acolo. Ei acuza autoritatile ca nici nu au incercat sa ia legatura pentru a rezolva problema.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai frumos parc din București. Natura in toata splendoarea, chiar in mijlocul Capitalei

20:50, 23.05.2024 - In București poți gasi numeroase locuri in care sa te relaxezi și sa te bucuri de natura. Așa este și in acest caz. Parcul situat in Sectorul 2 te va duce intr-o basm și vei putea respira aer curat, departe de agitația orașului.

VIDEO. Iarna s-a intors in Romania, la mijlocul lunii mai. Temperaturile au atins pragul inghețului

08:56, 13.05.2024 - Iarna s-a intors in județul Harghita, in mijlocul lunii mai. Ninge de cateva ore și este posibil sa se depuna un strat semnificativ de zapada. De asemenea, și Platoul Bucegi a fost acoperit de nea, dupa ce temperaturile au scazut foarte mult, iar ploaia s-a transformat in ninsoare. In județul Harghita,…

Glamping, campingul luxos din mijlocul naturii. Te bucuri de salbaticie, in deplin confort

23:35, 30.04.2024 - In mijlocul naturii salbatice, intre paduri și lacuri, se ascund locuri magice unde confortul modern se imbina cu frumusețea naturala. Acestea sunt destinațiile de glamping - o forma de camping de lux, care ofera o experiența interesanta.

Marcel Ciolacu, trezit in mijlocul nopții dupa ce Iranul a atact Israelul. A fost informat in permanența despre conflict

16:56, 14.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost trezit din somn noaptea trecuta dupa ce Iranul a lansat atacul cu drone asupra Israelului. Șeful Executivului a fost in permanența informat despre situația din Orientul Mijlociu de catre ministrul de Externe roman.

INGRIJORATOR – S-au inmulțit cazurile de violența școlara in Maramureș

10:00, 15.03.2024 - La Colegiul de Arte Baia Mare a avut loc in data de 13 martie, o intalnire de lucru a reprezentanților ISJ Maramureș cu directorii de invațamant preuniversitar din județ, tematica dezbaterilor vizand, in principal, aspecte referitoare la managementul resursei umane. Potrivit ISJ Maramureș, prof. Pop…

Primaria Constanta anunta procedura de selectie de proiecte din domeniile cultural, sportiv, tineret si social. Cati bani au fost alocati pentru 2024?

16:05, 11.03.2024 - Primaria Constanta isi propune sa acorde fonduri financiare nerambursabile in anul 2024 din bugetul propriu pentru sustinerea proiectelor nonprofit de interes general din domeniile cultural, sportiv, tineret si social, in baza Legii nr.350 2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri…

Ce pot face șoferii daca au pierdut cartea de identitate a mașinii. Noua procedura de emitere a duplicatului

04:00, 06.03.2024 - Unul dintre documentele esențiale este Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV), emisa de Registrul Auto Roman (RAR), care confirma omologarea vehiculului. Ce pot face șoferii in cazul in care pierd acest document.


Ce parere ai despre aceasta stire?