Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacul de unghii care a înnebunit vedetele

Publicat:

Lacul de unghii contine aur de 24 de carate si a fost creat de o manichiurista celebra in SUA, Deborah Lippmann, care a mai lansat pe piata si oja cu praf de diamante sau cu farame de perle.

O sticluta costa aproximativ 95 de lei, scrie , iar celebritatile s-au inscris pe o lista ca sa fie sigure ca vor primi cat se poate de repede produsul ravnit.

O sticluta de oja cu fulgi de aur de 24 de carate costa 95 de lei FOTO www.fabfatale.com

este renumit in industria modei, produsele fiind folosite in prezentarile caselor de…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ALTERNATIVE SANATOASE Alimente care susțin pierderea in greutate

10:50, 08.04.2024 - Un dietetician citat de Daily Mail menționeaza ca alimentele care declanșeaza efecte similare cu cele ale Ozempic nu se limiteaza doar la ovaz. The post ALTERNATIVE SANATOASE Alimente care susțin pierderea in greutate first appeared on Informatia Zilei .

Plin de „verdețuri” in Piața Centrala Turda! Care sunt prețurile?

11:11, 14.03.2024 - In dimineața asta in Piața Centrala Turda se putea gasi o diversitate de legume, fructe și „verdețuri”. Producatorii locali din Viișoara, Mihai Viteazu și chiar Luna va așteapta cu produse autohtone, numai bune de pus pe masa de zi cu zi. Am dat și noi o raita prin piața sa vedem prețurile și va putem…

Au aparut trufandalele in piețe. Cat ii costa pe romani sa manance sanatos

15:46, 11.03.2024 - Primavara aduce o explozie de culoare și prospețime sub forma legumelor și verdețurilor de sezon. Producatorii agricoli locali iși etaleaza cu mandrie recoltele, oferind alimente pline de vitamine și minerale esențiale pentru sanatate.

Jurgen Klopp curtat pentru un nou job - Șeful lui Liverpool dorit pentru un post inedit la Euro 2024

17:25, 07.03.2024 - Trusturile media BBC și ITV se afla in competiție pentru a-l aduce pe Jurgen Klopp in calitate de expert pentru Campionatul European din Germania, susține Daily Mail. Se așteapta insa ca germanul sa refuze propunerile. Klopp a anunțat ca din vara nu va mai antrena Liverpool. Dupa ce a anunțat ca…

FOTO: Bazin de inot didactic și de agrement la Aiud: incep lucrarile de construire. Cum va arata și cat va costa

17:21, 05.03.2024 - FOTO: Bazin de inot didactic și de agrement la Aiud: incep lucrarile de construire. Cum va arata și cat va costa Bazin de inot didactic și de agrement la Aiud. La Aiud a fost dat ordinul de incepere a lucrarilor de construire a unui bazin de inot didactic și de agrement. Acesta urmeaza sa fie realizat…

Cat costa și cum arata noile chioșcuri de flori din sectorul 6 al Capitalei

11:50, 29.02.2024 - Primele trei chioșcuri moderne de flori au fost montate in sectorul 6. Acestea le vor inlocui pe cele vechi. Costul unui astfel de chioșc este de 17.600 de euro, iar suma va fi recuperata de la comercianți in 10 ani.

Țara cu scumpiri chiar și de doua ori pe zi

16:41, 25.02.2024 - Pretul carburantilor continua sa tot creasca.  S-a ajuns chiar și doua scumpiri pe zi in unele benzinarii, remarca antena3.ro. Comparativ cu luna trecuta, pretul mediu al unui litru de benzina s-a majorat cu 5.8%, ceea ce inseamna ca un plin costa astazi cu aproximatic 20 de lei mai mult decat in urma…

Ministrul Mediului: 5.000 de euro nu sunt bani putini pentru o masina electrica care astazi costa si 25.000 de euro

12:50, 21.02.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat miercuri, la Eforie, sa se bazeaza in continuare pe interesul romanilor in achizitionarea de masini electrice, chiar daca subventia acordata este mai mica.


Ce parere ai despre aceasta stire?