Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La numai doi ani a intrat în MENSA, organizația celor mai inteligenți oameni din lume

Publicat:

Desi nu poate rosti inca fraze intregi, , un baietel de doi ani din sudul Londrei, are un intelect mai dezvoltat decat majoritatea adultilor. In timp ce alti bebelusi de abia ganguresc si murdaresc peretii casei, Adam prefera sa citeasca Shakespeare si sa invete limbi straine, scrie adevarul.ro. 

Baiatul nu le da batai de cap parintilor de cand a invatat sa faca singur la olita. Asta, la varsta de un an. Acest lucru i-a facut pe Dean si pe Kerry-Ann Kirby sa-si dea seama ca fiul lor este diferit, scrie” in editia electronica.

Parintii micului geniu sustin…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Camerele de supraveghere au surprins ultimele momente de viața ale Raisei. „A intrat in curtea matușii sale și nu a mai ieșit de acolo”

18:11, 29.05.2024 - Apar detalii șocante in cazul fetiței ucise din Dolj. Verișorul adolescent al micuței de doar doi ani, gasita moarta intr-o rapa dupa ce disparuse de acasa, este principalul suspect de crima. Baiatul de 15 ani și parinții sai au fost ridicați și duși la audieri. Oamenii legii au schimbat și incadrarea…

Plangeri penale la o școala din Targu Jiu din cauza unui elev agresiv. Parinții refuza sa-și mai trimita copiii la ore

13:51, 23.05.2024 - Este scandal la o școala din Targu Jiu, dupa ce doi copii s-ar fi imbrancit. Situația a escaladat, cand mama elevului acuzat ca ar fi agresiv a avut un schimb de replici cu invațatoarea, scrie Pandurul.ro. In urma incidentului, parinții au refuzat sa-și mai trimita copiii la școala, iar doi dintre ei…

Realitatea copiilor lasați singuri de Paște. „Sarbatorile sunt grele, atunci cand parintii nu reusesc sa vina acasa”

14:20, 29.04.2024 - Peste jumatate dintre parinții plecați la munca in strainatate nu se vor intoarce acasa de Sarbatori, arata un studiu al Salvați Copiii Romania. Organizația extinde programul de sprijin pentru copiii ramași singuri, oferind servicii integrate in șase județe.

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

Parinții unui criminal minor, condamnați la inchisoare: Cadourile primite de Craciun l-au ajutat sa comita masacrul

23:35, 09.04.2024 - Doi parinți  iubitori, care i-au facut cadou fiului lor, de Craciun, un pistol Sig Sauer de 9 mm, au fost condamnați la cate 15 ani de inchisoare, dupa ce copilul lor a unic patru copii și a ranit alți șase elevi și un profesor. Baiatul a fost condamnat și el la inchisoare pe viața.

Moartea in capsula: ne revine, curand, opțiunea cruciala

07:10, 30.03.2024 - Organizația non-profit Xit International, cu sediul in Australia, care susține legalizarea eutanasiei voluntare, a finalizat un prototip pentru o capsula de sinucidere, pe care spera sa o faca disponibila in curand la nivel mondial. Cu alte cuvinte, vorbim despre cea mai trista opține. Cum anume preferam…

Premierul francez vrea sa introduca saptamana de lucru de patru zile pentru parinții divorțați

17:05, 19.03.2024 - Premierul francez Gabriel Attal intenționeaza sa introduca saptamana de lucru de patru zile pentru parinții divorțați, astfel incat aceștia sa petreaca mai mult cu copiii. Este una din variantele pe care le va prezenta intr-un seminar guvernamental. Premierul francez analizeaza mai multe posibilitati…

Clipe sfașietoare pentru familia lui Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu in 2 Mai. Tanarul și-ar fi sarbatorit ziua de naștere: ”Sa nu uiți ca te iubim” / FOTO

19:40, 15.03.2024 - Familia lui Sebi Olariu a trait clipe sfașietoare astazi! Tanarul omorat de Vlad Pascu, in accidentul din 2 Mai, ar fi trebuit sa iși sarbatoareasca ziua de naștere! Parinții și prietenii l-au vizitat la mormant, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare pentru toți.


Ce parere ai despre aceasta stire?